Chaos Is Me Posted Monday at 08:47 AM Posted Monday at 08:47 AM Previsoka pobeda za mene na kraju, al nije se dovodila u pitanje u principu.
realno *w Posted yesterday at 03:06 PM Posted yesterday at 03:06 PM Celu sezonu mi lepo nameštena ekipa, onda kiksnem zadnje kolo. Naravno, Šepard mora odmah partiju karijere 19p 10as 6 ukradenih, 2 blokade... Plus Horford i Hardi među boljim partijama u sezoni... Al ok, sam pao, sam...
Squabbit Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago @vladaboss90 mora se osvrnem na duel sa omiljenim trd glavom. mislio sam da kidam, na kraju takav finish da jedva ostado’ na x-u Vini me vija oce me zadavi za fraj prvo kolo, bitno mi je ovo sad 😉
Zvezdinho Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Nije fer @Chaos Is Me imas vise igraca koji imaju utakmice. 1
Wook Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 43 minutes ago, Zvezdinho said: Nije fer @Chaos Is Me imas vise igraca koji imaju utakmice. Još ima Quetu za tebe večeras,stoji mu na IR.
kironepraktičar Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 hour ago, Squabbit said: Vini me vija oce me zadavi za fraj prvo kolo, bitno mi je ovo sad 😉 opušteno, jasno mi je bilo protiv fantazi željka u prošlom kolu, da nema ništa od top4. ne vijam bolji plasman, 5x pobeda je razlike među nama, imam i poraz više; a možda je i bolje za mene da ostanem u formi, tj da igram svaku rundu
Chaos Is Me Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 3 hours ago, Zvezdinho said: Nije fer @Chaos Is Me imas vise igraca koji imaju utakmice. Smejao si se mojoj ekipi nakon drafta, zato ćeš sada da osetiš signale mizerije. 2 hours ago, Wook said: Još ima Quetu za tebe večeras,stoji mu na IR. Dobio je poštedu Queta, zato se raspali Garza kod Zvekija okoristio, ali džaba mu sve, ispucao svih 7 izmena u prva 2 dana, al planiram da ga pošaljem u cvajtu. 2 1 1
Gaga Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Jebem ti ovu sezonu,pola igrača koje iman tankuju im ekipe,ovo postaje neizdrzivo. Ladno,Zveki ispada Edited 5 hours ago by Gaga
propolis Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Za sada dominatna sezona Grumenja i da raspored nije takav kakav jeste u četvrtfinalu gotovo izvesno bi bili u finalu. Videćemo da li će se potpisivanje i rizik Pola Dzordza isplatiti ili će se ispostaviti kao veoma loš potez. U svakom slučaju očekuje nas zanimljiv PO i što manje povreda svim ekipama pa da se poćeramo do kraja. 1
kironepraktičar Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, propolis said: U svakom slučaju očekuje nas zanimljiv PO i što manje povreda uiniju, što više povreda svim drugim ekipama pa da se poćeramo do kraja. 1 1
propolis Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago I ovi budjavi Pelikansi, želim im večni tank kad su retardirani i guraju Deandre Jordana ispred Misija... Misi kam to Red Star bro pošto ćeš u Grumenjima vrv dobiti otkaz. 1 1
kironepraktičar Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago bolomboy/iyundu/missi/motiejunas/rivero jel bi missi morao da meri tukson sa yagom ili sa centrima? ..kapiram da je jago zlatni standard al specificna je situacija
Recommended Posts