Chaos Is Me Posted yesterday at 08:36 AM Posted yesterday at 08:36 AM 8 hours ago, Magia said: Nije dovoljno 15 blk i 10 stl za jedno vece i preokrenute 4 kategorije u poslednja 3 meca? Svakako cestitke na pobedi. Da mi je neko rekao da ce duo KD i Kawhi u 2026. godini da igra b2b sa prosecima od preko 32 odnosno preko 36 minuta, mislio bih da me zajebava.. I to u sred sezone, kad se nikad vise igraca povredilo a rukiji se gase kako bi se sto bolje tankovalo.. Ubedljivo najgora sezona fantazija od kada igram ovu igru.. Dobro si ti i prošao baki, jer tako sam u mogućnosti. 🙂 Znalo se da Clippersi neće tankovati jer bi im pik otišao u OKC u suprotnom. Vala posle svih Ziona i sličnih vucibatina zaslužio sam da i mene malo sreća pogleda. Ne znam kako si dospeo u borbu za opstanak, koliko se sećam tvoj tim mi se najviše sviđao posle drafta. A da, trejdovao si Castlea, to se ne radi. 😄 2
kironepraktičar Posted yesterday at 02:37 PM Posted yesterday at 02:37 PM ko trejduje castlea .. stara kosovska kletva ja sam mislio da ce castleu fox da izotima poene i nesto asistencija, bas sam se iznenadio kada je nastavio da redja DDs po integraciji foxa u roster lisica & zamak, zvuci kao dobra basna 1
Wook Posted yesterday at 09:46 PM Posted yesterday at 09:46 PM Kakva sezona, 4. ili 5. legitimni igrač rotacije koji završava sezonu - Šarp iz Portlanda. Ovaj malo jači sa preko 20 ppg. Pre njega Lively i Adams koji nisu jaka imena, ali su nam srušili koncepciju dominacije u reb i blk, posebno Adams sa of reb, Četvrti McBride koji se pre povrede ustalio na 28-30 min i 15-ak poena i 5 ast. Na ovo što Markkanen igra svaku drugu sam računao, nadao sam se da će njega prvog da ugase. Još smo i dobri kad pogledam Zvekija i još neke ekipe. Bar nam nije otpao top 3 pik, ali previše povreda ove godine. Trebalo je smanjiti IR na 2, bilo bi mnogo zanimljivije, bila bi jača FA ponuda i ne bi četvrtina lige bila na IR. Taj IR da se koristi samo za baš jake igrače, a ovi granični starteri da se vrte na FA. 1
propolis Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Meni je Gidi uradio posao i sada je vreme da Prešs i sjani Rajan Rupert preuzmu stvari u svoje ruke
Wook Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Evo, izgleda da gase i Markkanena...kako stvari stoje da obezbedimo opstanak i to je to za ovu sezonu, ako bude plej ofa čisto da probamo, ali mrka kapa.
Magia Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 22 hours ago, Chaos Is Me said: Znalo se da Clippersi neće tankovati jer bi im pik otišao u OKC u suprotnom. Ne znam kako si dospeo u borbu za opstanak, koliko se sećam tvoj tim mi se najviše sviđao posle drafta. Pa znalo se da Clippersi neće tankovati ali da ce Kawhi da ima najzdraviju sezonu u poslednjih ko zna koliko sa ovim minutima i usage-om svakako nije. Poprilicno je lako sto ispadam, igram bez prvog i treceg pika maltene celu sezonu. 8 hours ago, Wook said: Još smo i dobri kad pogledam Zvekija i još neke ekipe. Bar nam nije otpao top 3 pik, ali previše povreda ove godine. Bice zanimljivo da se nadje neka statistika sa povredama ove sezone, a da ne spominjem ovo najgore tankovanje verovatno ikada.
kironepraktičar Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago vama svima je najteže ali pošto je to moja +/- 3 od 5 sezona, imam nultu empatiju. sve fantazi najgore svima, osim meni. meni samo, 1
Chaos Is Me Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Gledam sad draft i neke od najboljih i najgorih izbora: runda 1: najgori - Trajče, Sabonis, a bogami i Amen Thompson je bio opasan reach, naravno tu je i standardno kljakavi AD runda 2: najgori ubedljivo Myles Turner, on je realno igrač tek za četvrtu, petu rundu; Vučević konačno kreće da propada, dosta se sukljao poput Sabonisa kao mnogo bolji za fantasy nego za real life košarku; Jalen Johnson verovatno najbolji izbor, igrač za prvu rundu lagano runda 3: najgori Dyson Daniels koji je ipak žešće limitiran igrač i naravno kljakavi Porzingis i drvo Poeltl, kao i Džaja koji je propao kao skrotum kroz bušne gaće; najbolji Kawhi i Duren runda 4: dve najgore divljakčine u ligi Poole i Jalen Green def nisu opravdali visok izbor, mada nije bilo ni nekog ko je baš prebacio očekivanja, možda Jamal Murray runda 5: ovde je bilo svačega ali recimo da Sheppard i Hunter nikako ne pripadaju ovom društvu, dok su Keyonta George i Ingram znatno prebacili očekivanja runda 6: dosta loša ruka za sve, skoro niko nije bio na nivou osim Castlea, McColluma, pa i ludog Westbrooka, aj da kažemo Camara, Jabari, Queta i Barrett su solidni izbori sa tih pozicija runda 7: i ovde je bilo dosta loših izbora (Boucher, Whitmore, Beal, Hield, Demin i Herb Jones), neki solidni ubodi su Edgecombe i Jaden McD runda 8: najbolji ubodi bez daljnjeg Knueppel i moćni Dillon Brooks runda 9: baš loša ruka, većina igrača je za free agency, PJ Wash, Keli Đubre, Jerami Grant i par momenata Nurkića jedini vredni pomena dok nije krenuo opšti tankathon runda 10: Jaquez ubedljivo najbolji odavde, dosta škarta i tek par solidnih rotacijskih igrača runda 11: NAW i Queen odlični ubodi, ostalo vrlo tanko runda 12: Black daleko najbolji, Coward i Clowney solidni vozači tenka, ostali manje više nebitni 1
kironepraktičar Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 hours ago, Chaos Is Me said: runda 4: dve najgore divljakčine u ligi Poole i Jalen Green def nisu opravdali visok izbor, mada nije bilo ni nekog ko je baš prebacio očekivanja, možda Jamal Murray jamal murray je ošurio aktuelnu fantazi sezonu, igram još jednu ligu prilično neuspešno ali on mi je baš isporučivao. sad gledam, kod nas je 11i na player rateru, na nivou sezone, daklem, igrač sredine prve runde.
Recommended Posts