Chaos Is Me Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 8 hours ago, Magia said: Nije dovoljno 15 blk i 10 stl za jedno vece i preokrenute 4 kategorije u poslednja 3 meca? Svakako cestitke na pobedi. Da mi je neko rekao da ce duo KD i Kawhi u 2026. godini da igra b2b sa prosecima od preko 32 odnosno preko 36 minuta, mislio bih da me zajebava.. I to u sred sezone, kad se nikad vise igraca povredilo a rukiji se gase kako bi se sto bolje tankovalo.. Ubedljivo najgora sezona fantazija od kada igram ovu igru.. Dobro si ti i prošao baki, jer tako sam u mogućnosti. 🙂 Znalo se da Clippersi neće tankovati jer bi im pik otišao u OKC u suprotnom. Vala posle svih Ziona i sličnih vucibatina zaslužio sam da i mene malo sreća pogleda. Ne znam kako si dospeo u borbu za opstanak, koliko se sećam tvoj tim mi se najviše sviđao posle drafta. A da, trejdovao si Castlea, to se ne radi. 😄 2
kironepraktičar Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago ko trejduje castlea .. stara kosovska kletva ja sam mislio da ce castleu fox da izotima poene i nesto asistencija, bas sam se iznenadio kada je nastavio da redja DDs po integraciji foxa u roster lisica & zamak, zvuci kao dobra basna 1
Wook Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakva sezona, 4. ili 5. legitimni igrač rotacije koji završava sezonu - Šarp iz Portlanda. Ovaj malo jači sa preko 20 ppg. Pre njega Lively i Adams koji nisu jaka imena, ali su nam srušili koncepciju dominacije u reb i blk, posebno Adams sa of reb, Četvrti McBride koji se pre povrede ustalio na 28-30 min i 15-ak poena i 5 ast. Na ovo što Markkanen igra svaku drugu sam računao, nadao sam se da će njega prvog da ugase. Još smo i dobri kad pogledam Zvekija i još neke ekipe. Bar nam nije otpao top 3 pik, ali previše povreda ove godine. Trebalo je smanjiti IR na 2, bilo bi mnogo zanimljivije, bila bi jača FA ponuda i ne bi četvrtina lige bila na IR. Taj IR da se koristi samo za baš jake igrače, a ovi granični starteri da se vrte na FA.
propolis Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Meni je Gidi uradio posao i sada je vreme da Prešs i sjani Rajan Rupert preuzmu stvari u svoje ruke
Recommended Posts