Jump to content

Demos Kratos  

13 members have voted

1. 1. Da li da se prelazi na Yahoo fantazi?

2. 2. Da li da se skrati broj timova u ligi?

3. 3. Kog dana da bude draft?

• Subota 21:00
      0
      0

Recommended Posts

Posted (edited)
5 hours ago, gggggggg said:

ako nekome treba jalen williams za playoff neka mi javi

Mogao bi Draki da ga uzme, on voli igrace koji se povredjuju, tamad kad napuni IR listu da ga dropuje kasnije.

Edited by Zvezdinho
Posted
On 1/5/2026 at 1:42 PM, Dovla said:

@Magia čestitke, malo nerealan rezultat na kraju, ali ajde :thumbsup:

Sezona za zaborav svakako, ali je opstanak siguran bar.

Izvini na sporom odgovaranju, bio malo novogodisnji haos.

Hvala na cestitkama, slazem se da me je usralo sve sto je moglo da me usere. 

Ne znam samo na osnovu cega mislis da je opstanak siguran? 🙂

Kad sam vec tu, da cestitam @Manu na dranju ove nedelje. Jebiga, bez prvog drugog i treceg pika se ne moze igrati.

Stvarno kosmarna sezona gde maltene cele sezone igram bez prvog i treceg pika uz razne druge izostanke. Nakon par pobeda, opet na zacelju, gde sam i proveo najvise vremena 😞

• Thanks 1
Posted

Cestitke protivniku na postenom pranju ove nedelje. Bas me poterao maler sa povredama, ali jos uvek sam u PO zoni, tako da overall nije lose. Valjda ce malo povrede da popuste sad pu pu...

Posted

Sada sa ovom @propolis mašinerijom.

U najavi mi kvari  koncepciju konstantnog dobijanja istih 5 kategorija, jer se ne uklapam u asistencije, naravavno ako se vrate Gidi i D. Mičel recimo.

Posted (edited)

Čestitke protivnicima na istorijskom gaženju, ja trenutno tankujem gore nego paceri iz Indijane sa dva igrača manje u sastavu još i ove nedelje nba Evropa za Bankera da se pojača useravanje. Sjebao me je Kuminga žešće neće se ponoviti Džimi od prošle godine gde god da završi. A kada sam pojeo govno i čekao ga ovoliko čekaću dok se ne razreši to, još sam i Kapelu  ubacio da bude još gore ali nemam nijednog centra pouzdanog sa skokovima i moraće da se rizikuje maksimalno. Teško će se ugurati u po ova ekipa sve i da se poklope idealno trejd scenariji za moje igrače, plus imaju i mene koji sam u milan tomić/željko obradović fazonu jebite se igrajte sami, mrzi me više a i nemam vremena da kopam neke Timije Džonatan Mogboe tako da toještoje. 

Edited by Bobby Shurda
Posted
23 minutes ago, realno *w said:

Sada sa ovom @propolis mašinerijom.

U najavi mi kvari  koncepciju konstantnog dobijanja istih 5 kategorija, jer se ne uklapam u asistencije, naravavno ako se vrate Gidi i D. Mičel recimo.

Veliki uspeh bez Gidija zadržati prvo mesto plus dosta izostanaka redovno zadnja 3 kola.

Tvoja ekipa ima jaku osnovu u bekovima i biće tvrd duel mada bi trebalo Gidi i Micel da zaigraju ove nedelje što bi uz Portera jr. morale biti moje asistencije,ali će zato TO biti neizvesna kategorija.

U svakom slučaju još jedan zanimljiv duel!

Posted
5 minutes ago, propolis said:

Veliki uspeh bez Gidija zadržati prvo mesto plus dosta izostanaka redovno zadnja 3 kola.

Tvoja ekipa ima jaku osnovu u bekovima i biće tvrd duel mada bi trebalo Gidi i Micel da zaigraju ove nedelje što bi uz Portera jr. morale biti moje asistencije,ali će zato TO biti neizvesna kategorija.

U svakom slučaju još jedan zanimljiv duel!

Previše kategorija se ja ne pitam u startu, recimo fg%, obe skakačke, DD, TD, dok su ukradene i blokade ispodprosečne. Ono što mogu da jurim je Ft%, 3pm, TO i PPM i eto možda se zakuvaju te asistencije.

Ali ok, da vidimo kako će da krene.