propolis Posted Wednesday at 08:47 AM Posted Wednesday at 08:47 AM Potez nije sportski,ali šta da se radi. Mada je zanimljivo ko ga je sve klejmovao i ko ga je na kraju pokupio 🙂
Zvezdinho Posted yesterday at 09:04 AM Posted yesterday at 09:04 AM (edited) It is Timme time. Spoiler Spoiler Edited yesterday at 09:04 AM by Zvezdinho 1
gggggggg Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago ako nekome treba jalen williams za playoff neka mi javi
Zvezdinho Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) 5 hours ago, gggggggg said: ako nekome treba jalen williams za playoff neka mi javi Mogao bi Draki da ga uzme, on voli igrace koji se povredjuju, tamad kad napuni IR listu da ga dropuje kasnije. Edited 18 hours ago by Zvezdinho
Magia Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago On 1/5/2026 at 1:42 PM, Dovla said: @Magia čestitke, malo nerealan rezultat na kraju, ali ajde Sezona za zaborav svakako, ali je opstanak siguran bar. Izvini na sporom odgovaranju, bio malo novogodisnji haos. Hvala na cestitkama, slazem se da me je usralo sve sto je moglo da me usere. Ne znam samo na osnovu cega mislis da je opstanak siguran? 🙂 Kad sam vec tu, da cestitam @Manu na dranju ove nedelje. Jebiga, bez prvog drugog i treceg pika se ne moze igrati. Stvarno kosmarna sezona gde maltene cele sezone igram bez prvog i treceg pika uz razne druge izostanke. Nakon par pobeda, opet na zacelju, gde sam i proveo najvise vremena 😞
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Umorio mi se Marej posle junačkih partija, ali ok naravno, baš je pokidao ovaj jokicless period.
kironepraktičar Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 55 minutes ago, Magia said: Nakon par pobeda, opet na zacelju, gde sam i proveo najvise vremena 😞 jabari smith jr feat ayo dosunmu za ant edwardsa? 1
Recommended Posts