realno *w Posted Monday at 07:43 AM Posted Monday at 07:43 AM Eto za mene jedne pobede protiv favorita, i to protiv protivnika koji nema neke posebne izostanke. Imam tih par kategorija koje su mi dobre, samo mi treba da iznenadim u nekim dodatnim. Ovaj put su to bile blokade recimo, pre svega zahvaljujući moćnom Vajtu:
Chaos Is Me Posted Monday at 08:57 AM Posted Monday at 08:57 AM Bude se i moji konačno, Kawhi rešio da igra kako zna i trebuje. JJJ najveća fantasy prevara, samo tu da sam pokupio neku DD mašinu sve bi bilo mnogo bolje. 1
realno *w Posted Monday at 12:26 PM Posted Monday at 12:26 PM Sada sa @gggggggg Kakav sudar niski protiv visokih 😄
Dovla Posted Monday at 12:42 PM Posted Monday at 12:42 PM @Magia čestitke, malo nerealan rezultat na kraju, ali ajde Sezona za zaborav svakako, ali je opstanak siguran bar.
gggggggg Posted Monday at 01:05 PM Posted Monday at 01:05 PM 36 minutes ago, realno *w said: Sada sa @gggggggg Kakav sudar niski protiv visokih 😄 moja ekipa je prava kurcina. nije jos bio jedan dan kada su mi svi iz prvih pet rundi drafta bili zdravi svi zajedno. a verovatno ni nece biti do kraja. jos drummond iz cista mira ispao iz rotacije.
Zvezdinho Posted Monday at 05:13 PM Posted Monday at 05:13 PM 22 hours ago, propolis said: Da imam te moći upregao bih Gidija prajma i Duren Durena da te ošure da ti ostanu 2 kategorije kao tips od Grumenja. Ti imas moci kao @delgado da bockas lutke, pa si uzeo slucajno Gidija i DD misleci da su Avdija i Janis. 1
propolis Posted Monday at 05:33 PM Posted Monday at 05:33 PM 20 minutes ago, Zvezdinho said: Ti imas moci kao @delgado da bockas lutke, pa si uzeo slucajno Gidija i DD misleci da su Avdija i Janis. Nema na čemu srećno i tebi u nastavku fantazi sezone😎
Squabbit Posted Monday at 08:10 PM Posted Monday at 08:10 PM 11 hours ago, Chaos Is Me said: Bude se i moji konačno, Kawhi rešio da igra kako zna i trebuje. JJJ najveća fantasy prevara, samo tu da sam pokupio neku DD mašinu sve bi bilo mnogo bolje. Odlicno sam prosao. Porz kanta, booker malo bolji, sve u svemu lose kolo 10 hours ago, kironepraktičar said: fockin @Squabbit fckin commies, kao predstavnik demokratskog i slobodnog sveta odradicu geoge floyd zahvat na vama 3
Bobby Shurda Posted Tuesday at 04:37 PM Author Posted Tuesday at 04:37 PM Ja izbacio jutros ovog Musu Sisoka jer je pisalo uživo u fantaziju da ni ne igra i posle uđem na livescore i vidim da je usuo četri trojke bem ti iespien to se na juhuu i krstarici nikad ne bi desilo 1
Zvezdinho Posted yesterday at 08:10 AM Posted yesterday at 08:10 AM Srecan Bozic fantazeri ! Za Bozic @LayupFromTheMidget sam poklonio DD Allena sa planete Bruklin Klivlend sa IR spotom.
propolis Posted yesterday at 08:45 PM Posted yesterday at 08:45 PM Da Danijel Gaford nastavi da plodi Mir Boziji Hristos se rodi!!! 4
kironepraktičar Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago @propolis, izgleda kao fer trejd ali niti poznajem situaciju u majemiju kada se hero insertuje konacno u startnu posadu i igra standardne minute, niti imam sta da radim sa dva igraca za jednog, dugorocno 1
propolis Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Vidim da ste svi zadovoljni sa ekipama i to je lepo, ali ako neko vidi da mu treba neko ili neki paketić da napravimo sledeći igrači su dostupni po normalnim cenama,a ne "rasprodaje" i slični lažni oglasi: Bitadze,Misi, Colin Murray Boyles,Herbert Jones,Davion Micel. 1
Chaos Is Me Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 1 hour ago, propolis said: Vidim da ste svi zadovoljni sa ekipama i to je lepo, ali ako neko vidi da mu treba neko ili neki paketić da napravimo sledeći igrači su dostupni po normalnim cenama,a ne "rasprodaje" i slični lažni oglasi: Bitadze,Misi, Colin Murray Boyles,Herbert Jones,Davion Micel. Al si se isprsio, sve igrači kakve možeš naći i na waiveru. Možda Mitchell tu jedini ima neku vrednost. Edited 13 hours ago by Chaos Is Me 1
realno *w Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Meni 1 za 2 trejdovi ne dolaze u obzir, ionako je gužva. A i super mi je Coward, sve češće dobre partije. Edited 14 hours ago by realno *w 1
propolis Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 37 minutes ago, Chaos Is Me said: Al si se isprsio, sve igrači kakve možeš naći i na waveru. Možda Mitchell tu jedini ima neku vrednost. U principu odgovara mi da dam 2 igrača za jednog,a ako ti ne vidis vrednost u ovima igračima i to je okej. CMB ce sigurno imati 20mpg i kad se vrati Poeltl,ali sa obzirom da je ta povreda konstantna optimistican sam po pitanju minutaze CMB. Inače franšiza želi da uloži u njega i uglavnom pozitivan hajp ide oko njega i vrv najvredniji igrač od ponudjenih,najveći plafon. Herbert Jones je u top 5 kradljivaca u ligi. Micel je odlican izvor asistencija i tako ce biti kad se Herro vrati. Misi ce biti odličan ako ga budu trejdovali. Goga je igrač koga hoću da dam uz jednog od ovih i ako neko hoće da pregovaramo može. Nije blokbaster nego trejd za pojačanje kraja klupe i sitna podešavanja. oreb,stl,blk i asis mogu da se fino pojačaju ako znaš šta ti treba.
Dracarys Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Izgleda da će Trajče da uništi pola rotacije Vašingtona na fantaziju.
propolis Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 17 minutes ago, Dracarys said: Izgleda da će Trajče da uništi pola rotacije Vašingtona na fantaziju. Neće ništa da pipne, rotaciju će da poremeti povratak Kejsona Dzordza. Tu će biti manjka vremena za neke,a znam i za koje,a taj info imaju samo premium korisnici pa ako se pretplatis imaćeš i exluzivne infoe. Cijena tričavih 9.99$ mesečno.
Recommended Posts