realno *w Posted yesterday at 07:43 AM Posted yesterday at 07:43 AM Eto za mene jedne pobede protiv favorita, i to protiv protivnika koji nema neke posebne izostanke. Imam tih par kategorija koje su mi dobre, samo mi treba da iznenadim u nekim dodatnim. Ovaj put su to bile blokade recimo, pre svega zahvaljujući moćnom Vajtu:
Chaos Is Me Posted yesterday at 08:57 AM Posted yesterday at 08:57 AM Bude se i moji konačno, Kawhi rešio da igra kako zna i trebuje. JJJ najveća fantasy prevara, samo tu da sam pokupio neku DD mašinu sve bi bilo mnogo bolje. 1
realno *w Posted yesterday at 12:26 PM Posted yesterday at 12:26 PM Sada sa @gggggggg Kakav sudar niski protiv visokih 😄
Dovla Posted yesterday at 12:42 PM Posted yesterday at 12:42 PM @Magia čestitke, malo nerealan rezultat na kraju, ali ajde Sezona za zaborav svakako, ali je opstanak siguran bar.
gggggggg Posted yesterday at 01:05 PM Posted yesterday at 01:05 PM 36 minutes ago, realno *w said: Sada sa @gggggggg Kakav sudar niski protiv visokih 😄 moja ekipa je prava kurcina. nije jos bio jedan dan kada su mi svi iz prvih pet rundi drafta bili zdravi svi zajedno. a verovatno ni nece biti do kraja. jos drummond iz cista mira ispao iz rotacije.
Zvezdinho Posted yesterday at 05:13 PM Posted yesterday at 05:13 PM 22 hours ago, propolis said: Da imam te moći upregao bih Gidija prajma i Duren Durena da te ošure da ti ostanu 2 kategorije kao tips od Grumenja. Ti imas moci kao @delgado da bockas lutke, pa si uzeo slucajno Gidija i DD misleci da su Avdija i Janis. 1
propolis Posted yesterday at 05:33 PM Posted yesterday at 05:33 PM 20 minutes ago, Zvezdinho said: Ti imas moci kao @delgado da bockas lutke, pa si uzeo slucajno Gidija i DD misleci da su Avdija i Janis. Nema na čemu srećno i tebi u nastavku fantazi sezone😎
Squabbit Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 11 hours ago, Chaos Is Me said: Bude se i moji konačno, Kawhi rešio da igra kako zna i trebuje. JJJ najveća fantasy prevara, samo tu da sam pokupio neku DD mašinu sve bi bilo mnogo bolje. Odlicno sam prosao. Porz kanta, booker malo bolji, sve u svemu lose kolo 10 hours ago, kironepraktičar said: fockin @Squabbit fckin commies, kao predstavnik demokratskog i slobodnog sveta odradicu geoge floyd zahvat na vama 3
Bobby Shurda Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Ja izbacio jutros ovog Musu Sisoka jer je pisalo uživo u fantaziju da ni ne igra i posle uđem na livescore i vidim da je usuo četri trojke bem ti iespien to se na juhuu i krstarici nikad ne bi desilo
Recommended Posts