propolis Posted Saturday at 11:56 PM Posted Saturday at 11:56 PM 5 hours ago, kironepraktičar said: *koliko vidim, ne sme da dodaje novu robu, tj ne sme da ti nudi 2 igrača za jednog. Logično, što bi u prevodu na fantazerski bilo pik treće runde za pik šeste runde. To je popust manje od dramatičnog, tričavih 50 posto. Može.
Dracarys Posted Sunday at 01:28 PM Posted Sunday at 01:28 PM Tomasa i Nismita nema niđe 2 meseca, ne možeš da izvučeš nikakav info kada se vraćaju i kao iz vedra neba odigraju sinoć utakmicu.
Zvezdinho Posted Sunday at 02:13 PM Posted Sunday at 02:13 PM Ja koji nikad manje nisam pratio sam znao da se Tomas vraca.
realno *w Posted Monday at 08:42 AM Posted Monday at 08:42 AM Posle 6-6-1 u prošlom kolu, sada 6-5-2. Ali ok, zrno po zrno strategija opstanka sa autopick ekipom... 😄 Mogli možda ovde i poeni da se uzmu, ali presudilo nekih 150 minuta manje.
Manu Posted Monday at 09:00 AM Posted Monday at 09:00 AM Rutinskih 6-6-1 protiv @kironepraktičar, dajte nekog jačeg 1 1
propolis Posted Monday at 09:08 AM Posted Monday at 09:08 AM On 12/27/2025 at 7:44 PM, kironepraktičar said: *koliko vidim, ne sme da dodaje novu robu, tj ne sme da ti nudi 2 igrača za jednog. Gde je fantazerski inspektor da prijavim lažnu rasprodaju? 1
Magia Posted Monday at 09:14 AM Posted Monday at 09:14 AM Druga pobeda za redom, prvi put u toku sezone. Iako se ovaj serator Matic izvukao tezeg poraza, i dalje sam zadovoljan sto sam ga priblizio B ligi sa mnom sledece godine 🙂 Sada jos 1 derbi zacelja, nadam se samo da cu jednu nedelju biti kompletan, s obzirom da od pocetka sezone to nije bio slucaj ni blizu. 1 1
Bobby Shurda Posted Monday at 09:47 AM Author Posted Monday at 09:47 AM Čestitke @propolis na gaženju, odlično draftovana ekipa, još ako Gaford i Misi budu trejdovani u neke ekipe gde bi imali veće uloge, biće teško pobediva ekipa u PO 1
propolis Posted Monday at 10:27 AM Posted Monday at 10:27 AM 36 minutes ago, Bobby Shurda said: Čestitke @propolis na gaženju, odlično draftovana ekipa, još ako Gaford i Misi budu trejdovani u neke ekipe gde bi imali veće uloge, biće teško pobediva ekipa u PO Hvala na čestitkama!!! Cilj drafta je bio da ne ispadnem iz lige u prvoj sezoni. Za Gaforda mi nije krivo,ali od Misija sam dosta očekivao jer lepo odigrao ruki sezonu. Srećno u nastavku !!! 1
Dracarys Posted Monday at 11:13 AM Posted Monday at 11:13 AM Razchmario sam Zvekijevu ekipu, sezona može da se završi. 1 1
kironepraktičar Posted Monday at 05:59 PM Posted Monday at 05:59 PM 8 hours ago, Manu said: Rutinskih 6-6-1 protiv @kironepraktičar, dajte nekog jačeg al sam čoukovao sunce ti poljubim a sad na jokaru. #ovosamomenimožedasedesi jokara naravno ima 4x tekme ove nedelje. trebaće mi 7x DD za nerešeno
LayupFromTheMidget Posted Monday at 07:49 PM Posted Monday at 07:49 PM 10 hours ago, Magia said: Druga pobeda za redom, prvi put u toku sezone. Iako se ovaj serator Matic izvukao tezeg poraza, i dalje sam zadovoljan sto sam ga priblizio B ligi sa mnom sledece godine 🙂 Sada jos 1 derbi zacelja, nadam se samo da cu jednu nedelju biti kompletan, s obzirom da od pocetka sezone to nije bio slucaj ni blizu. Pola tima mi bilo aut ali sam ja serator. Ljudski minimum liga ce biti bolja kada bude igrao C za bolje nije 1
propolis Posted Monday at 08:45 PM Posted Monday at 08:45 PM On 12/22/2025 at 11:02 AM, kironepraktičar said: sa koje WA pozicije si uzeo gorana bitadzea nesrećo? kontao sam da je bezbedno da ga bacim da dobijem duel i vratim ga sa 12im waiverom : I Ej otkad sam ga uzeo nije igrao, kakve sam to srece ja kakva je to sudbina. Jel imaš neki dil sa Goranom🤔
kironepraktičar Posted Monday at 09:00 PM Posted Monday at 09:00 PM nemam ali sam se dogovorio sa vremenskim lordom da ako jednu odmara, drugu igra a on i danas Q plus mi srcenštajn uginuo, zašto ne mogu da imam lepe stvari moraće maturin sam na jokaru
Dovla Posted yesterday at 07:45 AM Posted yesterday at 07:45 AM Urekao @kironepraktičar jokaru samo tako 1
kironepraktičar Posted yesterday at 07:51 AM Posted yesterday at 07:51 AM fantazi- @Magia. izlečiće ga pravoslavni badnjak, biće on spreman već za sledeći duel. 1
Zvezdinho Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 23 hours ago, kironepraktičar said: al sam čoukovao sunce ti poljubim a sad na jokaru. #ovosamomenimožedasedesi jokara naravno ima 4x tekme ove nedelje. trebaće mi 7x DD za nerešeno Izveo si mu vlasku magiju. 1 1
Squabbit Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Prosushe shakali sve u ova dva kola. Ovde ako se izvuku 3/4 da se peva. a mislio sam da odmaram prvo kolo, kako ide ni p aut nije daleko zingis je trebao da hude povredjen, to stoji, ali jebeno bolestan? televizija panonija vam zeli dobro jutro
Recommended Posts