propolis Posted Saturday at 11:56 PM Posted Saturday at 11:56 PM 5 hours ago, kironepraktičar said: *koliko vidim, ne sme da dodaje novu robu, tj ne sme da ti nudi 2 igrača za jednog. Logično, što bi u prevodu na fantazerski bilo pik treće runde za pik šeste runde. To je popust manje od dramatičnog, tričavih 50 posto. Može.
Dracarys Posted yesterday at 01:28 PM Posted yesterday at 01:28 PM Tomasa i Nismita nema niđe 2 meseca, ne možeš da izvučeš nikakav info kada se vraćaju i kao iz vedra neba odigraju sinoć utakmicu.
Zvezdinho Posted yesterday at 02:13 PM Posted yesterday at 02:13 PM Ja koji nikad manje nisam pratio sam znao da se Tomas vraca.
realno *w Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Posle 6-6-1 u prošlom kolu, sada 6-5-2. Ali ok, zrno po zrno strategija opstanka sa autopick ekipom... 😄 Mogli možda ovde i poeni da se uzmu, ali presudilo nekih 150 minuta manje.
Manu Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Rutinskih 6-6-1 protiv @kironepraktičar, dajte nekog jačeg 1 1
propolis Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago On 12/27/2025 at 7:44 PM, kironepraktičar said: *koliko vidim, ne sme da dodaje novu robu, tj ne sme da ti nudi 2 igrača za jednog. Gde je fantazerski inspektor da prijavim lažnu rasprodaju? 1
Magia Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Druga pobeda za redom, prvi put u toku sezone. Iako se ovaj serator Matic izvukao tezeg poraza, i dalje sam zadovoljan sto sam ga priblizio B ligi sa mnom sledece godine 🙂 Sada jos 1 derbi zacelja, nadam se samo da cu jednu nedelju biti kompletan, s obzirom da od pocetka sezone to nije bio slucaj ni blizu. 1
Bobby Shurda Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago Čestitke @propolis na gaženju, odlično draftovana ekipa, još ako Gaford i Misi budu trejdovani u neke ekipe gde bi imali veće uloge, biće teško pobediva ekipa u PO 1
propolis Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 36 minutes ago, Bobby Shurda said: Čestitke @propolis na gaženju, odlično draftovana ekipa, još ako Gaford i Misi budu trejdovani u neke ekipe gde bi imali veće uloge, biće teško pobediva ekipa u PO Hvala na čestitkama!!! Cilj drafta je bio da ne ispadnem iz lige u prvoj sezoni. Za Gaforda mi nije krivo,ali od Misija sam dosta očekivao jer lepo odigrao ruki sezonu. Srećno u nastavku !!! 1
Dracarys Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Razchmario sam Zvekijevu ekipu, sezona može da se završi. 1
kironepraktičar Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 hours ago, Manu said: Rutinskih 6-6-1 protiv @kironepraktičar, dajte nekog jačeg al sam čoukovao sunce ti poljubim a sad na jokaru. #ovosamomenimožedasedesi jokara naravno ima 4x tekme ove nedelje. trebaće mi 7x DD za nerešeno
LayupFromTheMidget Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago 10 hours ago, Magia said: Druga pobeda za redom, prvi put u toku sezone. Iako se ovaj serator Matic izvukao tezeg poraza, i dalje sam zadovoljan sto sam ga priblizio B ligi sa mnom sledece godine 🙂 Sada jos 1 derbi zacelja, nadam se samo da cu jednu nedelju biti kompletan, s obzirom da od pocetka sezone to nije bio slucaj ni blizu. Pola tima mi bilo aut ali sam ja serator. Ljudski minimum liga ce biti bolja kada bude igrao C za bolje nije
Recommended Posts