propolis Posted Saturday at 11:56 PM Posted Saturday at 11:56 PM 5 hours ago, kironepraktičar said: *koliko vidim, ne sme da dodaje novu robu, tj ne sme da ti nudi 2 igrača za jednog. Logično, što bi u prevodu na fantazerski bilo pik treće runde za pik šeste runde. To je popust manje od dramatičnog, tričavih 50 posto. Može.
Dracarys Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Tomasa i Nismita nema niđe 2 meseca, ne možeš da izvučeš nikakav info kada se vraćaju i kao iz vedra neba odigraju sinoć utakmicu.
Zvezdinho Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ja koji nikad manje nisam pratio sam znao da se Tomas vraca.
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Posle 6-6-1 u prošlom kolu, sada 6-5-2. Ali ok, zrno po zrno strategija opstanka sa autopick ekipom... 😄 Mogli možda ovde i poeni da se uzmu, ali presudilo nekih 150 minuta manje.
Manu Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Rutinskih 6-6-1 protiv @kironepraktičar, dajte nekog jačeg 1
propolis Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago On 12/27/2025 at 7:44 PM, kironepraktičar said: *koliko vidim, ne sme da dodaje novu robu, tj ne sme da ti nudi 2 igrača za jednog. Gde je fantazerski inspektor da prijavim lažnu rasprodaju?
Magia Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Druga pobeda za redom, prvi put u toku sezone. Iako se ovaj serator Matic izvukao tezeg poraza, i dalje sam zadovoljan sto sam ga priblizio B ligi sa mnom sledece godine 🙂 Sada jos 1 derbi zacelja, nadam se samo da cu jednu nedelju biti kompletan, s obzirom da od pocetka sezone to nije bio slucaj ni blizu.
Bobby Shurda Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Čestitke @propolis na gaženju, odlično draftovana ekipa, još ako Gaford i Misi budu trejdovani u neke ekipe gde bi imali veće uloge, biće teško pobediva ekipa u PO 1
propolis Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 36 minutes ago, Bobby Shurda said: Čestitke @propolis na gaženju, odlično draftovana ekipa, još ako Gaford i Misi budu trejdovani u neke ekipe gde bi imali veće uloge, biće teško pobediva ekipa u PO Hvala na čestitkama!!! Cilj drafta je bio da ne ispadnem iz lige u prvoj sezoni. Za Gaforda mi nije krivo,ali od Misija sam dosta očekivao jer lepo odigrao ruki sezonu. Srećno u nastavku !!! 1
Dracarys Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Razchmario sam Zvekijevu ekipu, sezona može da se završi.
Recommended Posts