Jump to content

Demos Kratos  

12 members have voted

1. 1. Da li da se prelazi na Yahoo fantazi?

2. 2. Da li da se skrati broj timova u ligi?

3. 3. Kog dana da bude draft?

• Subota 21:00
      0
      0

Recommended Posts

Posted

Izgleda da Chaos puno veruje u Kasla ove sezone, jer meni davanje Edvardsa koji će da urniše ovu sezonu nema puno smisla. Pritom se daje Fears koji će biti Bog i batina u martu u Pelikanima kada budu opet tankovali i ovaj put potpuno rasturili ekipu trejdovima.

Posted
2 hours ago, Dracarys said:

Izgleda da Chaos puno veruje u Kasla ove sezone, jer meni davanje Edvardsa koji će da urniše ovu sezonu nema puno smisla. Pritom se daje Fears koji će biti Bog i batina u martu u Pelikanima kada budu opet tankovali i ovaj put potpuno rasturili ekipu trejdovima.

Moguće. Rizičan trejd svakako. Da, verujem u Castlea, uze mi ga Mađija ispred nosa na draftu pa sam morao papreno da ga platim sada. Edwards je sila ali sam ga prerano digao na draftu, ne donosi on ništa što ne donosi npr Donovan Mitchell.

• Like 1
Posted
3 hours ago, Dracarys said:

Gde si bre Draki fantazi VOX92 legendo, ajd jos neki hot tejk kao za Avdiju, pa da mi jos malo procveta tim😛

Posted
12 hours ago, Bobby Shurda said:

Prošle nedelje Minott dd sa 14 skokova ove nedelje Vanderbilt sa 18 skokova... biće ovo duga sezona 

Jutros kad sam otvorio oci i video stats mislio sam da je greska - kakvih 18 skokova ni iz cega :smiley58:

Ali deluje da ce biti za dzabe, ocekujem da ces uzeti skokove i da ces dobiti 7-5-1 sto bih potpisao pre duela, ali ostaje zal s obzirom kako se rezultat kretao u toku nedelje..

11 hours ago, Dracarys said:

Edvards van poena/ppm/3pm prakticno ne doprinosi u drugim kategorijama, cak i Durant ima ostale kategorije bolje, tako da ne znam kakvu eksploziju ocekujes osim u tih par kategorija u kojima moze doprinositi elitno. Druga bi prica bila ako bi pokusali od njega da napravi nekog ko razigrava, pa da ima 5+ ast (sto ocigledno nije slucaj) a skokove pored Gobera i Rendla svakako nece videti. 

Castle ako nastavi kao u poslednje 2 tekme definitivno je trejd prevagnuo na Chaosovu stranu, ali ja stvarno ne volim da imam u ekipi likove od 35+ godina pa sam morao nesto da zapakujem uz Duranta. 

Kad bi Pelikansi imali svoj pik, verovao bih puno u Fearsa u martu, ovako nemam pojma sta ce raditi tad, narocito imajuci u vidu koliko ne znaju gde biju kao fransiza. 

Sve u svemu blokbaster trejd, i dobro otvaranje sezone koje ce nadam se dati inspiraciju i drugima :classic_smile:

Posted
9 hours ago, Magia said:

Ali deluje da ce biti za dzabe, ocekujem da ces uzeti skokove i da ces dobiti 7-5-1 sto bih potpisao pre duela, ali ostaje zal s obzirom kako se rezultat kretao u toku nedelje..

Izbajao si ga na kraju, nisi za džabe Mađia 😁

Čestitke! 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
19 minutes ago, Bobby Shurda said:

Izbajao si ga na kraju,

grozan je @Magia. sa velikim nemirom u svom fantazi srcu se prisetim njegove prve titule u kojoj sam tokom plejofa imao ulogu fantazi prof nikolića, za ovog, sada etabliranog fantazi-željka, koji krivi sudbinu i gunđa što nema 4-5 milki za jednog igrača. ali nema tu šta da se prigovori, njegov long-game je besprekoran. @Miskooo, kad sam već u ofisu, da čestitam & da ti obećam da ćemo se sresti opet i neće ti biti ovako ubavo.

• Ha-ha 3