Dracarys Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Izgleda da Chaos puno veruje u Kasla ove sezone, jer meni davanje Edvardsa koji će da urniše ovu sezonu nema puno smisla. Pritom se daje Fears koji će biti Bog i batina u martu u Pelikanima kada budu opet tankovali i ovaj put potpuno rasturili ekipu trejdovima.
Bobby Shurda Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago Ako se bude blamanto tankovalo kao prošle sezone sa g ligašima, onda ni ti visoki pikovi na draftu nisu sigurni
Chaos Is Me Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 hours ago, Dracarys said: Izgleda da Chaos puno veruje u Kasla ove sezone, jer meni davanje Edvardsa koji će da urniše ovu sezonu nema puno smisla. Pritom se daje Fears koji će biti Bog i batina u martu u Pelikanima kada budu opet tankovali i ovaj put potpuno rasturili ekipu trejdovima. Moguće. Rizičan trejd svakako. Da, verujem u Castlea, uze mi ga Mađija ispred nosa na draftu pa sam morao papreno da ga platim sada. Edwards je sila ali sam ga prerano digao na draftu, ne donosi on ništa što ne donosi npr Donovan Mitchell. 1
gggggggg Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago hvala za ovu jednu utakmicu jalene greene. sada mozes opet da odmaras mesec-dva.
Zvezdinho Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 3 hours ago, Dracarys said: Izgleda da Chaos puno veruje u Kasla ove sezone, jer meni davanje Edvardsa koji će da urniše ovu sezonu nema puno smisla. Pritom se daje Fears koji će biti Bog i batina u martu u Pelikanima kada budu opet tankovali i ovaj put potpuno rasturili ekipu trejdovima. Gde si bre Draki fantazi VOX92 legendo, ajd jos neki hot tejk kao za Avdiju, pa da mi jos malo procveta tim😛
Magia Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 12 hours ago, Bobby Shurda said: Prošle nedelje Minott dd sa 14 skokova ove nedelje Vanderbilt sa 18 skokova... biće ovo duga sezona Jutros kad sam otvorio oci i video stats mislio sam da je greska - kakvih 18 skokova ni iz cega Ali deluje da ce biti za dzabe, ocekujem da ces uzeti skokove i da ces dobiti 7-5-1 sto bih potpisao pre duela, ali ostaje zal s obzirom kako se rezultat kretao u toku nedelje.. 11 hours ago, Dracarys said: Izgleda da Chaos puno veruje u Kasla ove sezone, jer meni davanje Edvardsa koji će da urniše ovu sezonu nema puno smisla. Pritom se daje Fears koji će biti Bog i batina u martu u Pelikanima kada budu opet tankovali i ovaj put potpuno rasturili ekipu trejdovima. Edvards van poena/ppm/3pm prakticno ne doprinosi u drugim kategorijama, cak i Durant ima ostale kategorije bolje, tako da ne znam kakvu eksploziju ocekujes osim u tih par kategorija u kojima moze doprinositi elitno. Druga bi prica bila ako bi pokusali od njega da napravi nekog ko razigrava, pa da ima 5+ ast (sto ocigledno nije slucaj) a skokove pored Gobera i Rendla svakako nece videti. Castle ako nastavi kao u poslednje 2 tekme definitivno je trejd prevagnuo na Chaosovu stranu, ali ja stvarno ne volim da imam u ekipi likove od 35+ godina pa sam morao nesto da zapakujem uz Duranta. Kad bi Pelikansi imali svoj pik, verovao bih puno u Fearsa u martu, ovako nemam pojma sta ce raditi tad, narocito imajuci u vidu koliko ne znaju gde biju kao fransiza. Sve u svemu blokbaster trejd, i dobro otvaranje sezone koje ce nadam se dati inspiraciju i drugima
Zvezdinho Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago On 11/5/2025 at 10:23 AM, propolis said: Kako stvari stoje Zvekiju preti bambergovanje.
Bobby Shurda Posted 18 minutes ago Author Posted 18 minutes ago 9 hours ago, Magia said: Ali deluje da ce biti za dzabe, ocekujem da ces uzeti skokove i da ces dobiti 7-5-1 sto bih potpisao pre duela, ali ostaje zal s obzirom kako se rezultat kretao u toku nedelje.. Izbajao si ga na kraju, nisi za džabe Mađia 😁 Čestitke! 1
Recommended Posts