Dracarys Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Izgleda da Chaos puno veruje u Kasla ove sezone, jer meni davanje Edvardsa koji će da urniše ovu sezonu nema puno smisla. Pritom se daje Fears koji će biti Bog i batina u martu u Pelikanima kada budu opet tankovali i ovaj put potpuno rasturili ekipu trejdovima.
Bobby Shurda Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Ako se bude blamanto tankovalo kao prošle sezone sa g ligašima, onda ni ti visoki pikovi na draftu nisu sigurni
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, Dracarys said: Izgleda da Chaos puno veruje u Kasla ove sezone, jer meni davanje Edvardsa koji će da urniše ovu sezonu nema puno smisla. Pritom se daje Fears koji će biti Bog i batina u martu u Pelikanima kada budu opet tankovali i ovaj put potpuno rasturili ekipu trejdovima. Moguće. Rizičan trejd svakako. Da, verujem u Castlea, uze mi ga Mađija ispred nosa na draftu pa sam morao papreno da ga platim sada. Edwards je sila ali sam ga prerano digao na draftu, ne donosi on ništa što ne donosi npr Donovan Mitchell. 1
gggggggg Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago hvala za ovu jednu utakmicu jalene greene. sada mozes opet da odmaras mesec-dva.
Zvezdinho Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Dracarys said: Izgleda da Chaos puno veruje u Kasla ove sezone, jer meni davanje Edvardsa koji će da urniše ovu sezonu nema puno smisla. Pritom se daje Fears koji će biti Bog i batina u martu u Pelikanima kada budu opet tankovali i ovaj put potpuno rasturili ekipu trejdovima. Gde si bre Draki fantazi VOX92 legendo, ajd jos neki hot tejk kao za Avdiju, pa da mi jos malo procveta tim😛
Recommended Posts