Jump to content

Demos Kratos  

12 members have voted

1. 1. Da li da se prelazi na Yahoo fantazi?

2. 2. Da li da se skrati broj timova u ligi?

3. 3. Kog dana da bude draft?

• Subota 21:00
      0
      0

Recommended Posts

Posted

Zašto imam osećaj da će sad Ajzea Džekson da bude baš dobar izbor sa FA? Ušao u problem sa faulovima na prvom meču i zbog toga manjak minuta za njega i odmah radi nogobulj, lol

Inače, dobro kupljenje i Kornetlije.

Zaključati Borinu ekipu.

Posted
7 hours ago, Dracarys said:

Zašto imam osećaj da će sad Ajzea Džekson da bude baš dobar izbor sa FA? Ušao u problem sa faulovima na prvom meču i zbog toga manjak minuta za njega i odmah radi nogobulj, lol

Zaključati Borinu ekipu.

Ima restrikciju minuta posle kidanja tetive i valjda se ugojio 40 kg, pa ke skinuo 15-20. 

Posted

Evo jedan predlog ako se ostali slažu, da ubacite umesto Bore ako def ne igra @gggggggg i/li @realno *w ako žele ili im je interesantno da vode taj njegov tim. Malo je bezveze ljudi su ostali bez c lige i ne igraju, a igraju fantazi vrv od osnivanja još na starom forumu. Da ponovim, ako se ostali slažu meni lično zanimljivije nego da se ima jedan bot tim. 

• Like 7
  • Thanks 2
Posted
1 hour ago, Bobby Shurda said:

Evo jedan predlog ako se ostali slažu, da ubacite umesto Bore ako def ne igra @gggggggg i/li @realno *w ako žele ili im je interesantno da vode taj njegov tim. Malo je bezveze ljudi su ostali bez c lige i ne igraju, a igraju fantazi vrv od osnivanja još na starom forumu. Da ponovim, ako se ostali slažu meni lično zanimljivije nego da se ima jedan bot tim. 

Odlicna ideja.

• Like 2
Posted
1 hour ago, Bobby Shurda said:

MoRže

• Like 1
Posted
On 10/25/2025 at 4:16 PM, Dracarys said:

Zaključati Borinu ekipu.

Draki aka Procena 2.0

• Ha-ha 1
Posted

Ovo mi je najgore kada gledam utakmicu i vidim da igrač ukrade loptu i ne upišu mu... zato najlepše ustaneš ujutru skuvaš kafu i natenane u neznanju pogledaš reMize od sinoć 

• Like 1
Posted (edited)
8 hours ago, realno *w said:

Pustio sam mail, može co-owner varijanta. Fala vi!

Mislim da ne mora co-ownerstvo, samo da vidim sta ce ostatak lige da kaze; NI drim catcher ne igra, dinvidi mu je u rosteru 3 outa van ira, mislim da ggg i realni dobiju svoje ekipe;

Edited by LayupFromTheMidget
  • Like 1
Posted

Može što se mene tiče samo ne znam kako odrediti kome ide koji tim ovaj catcher je legit za titulu npr. 

Sad da i ja počnem da dajem izjave kao takmičari na kraju slagalice

Čestitke protivnicima na pobedi @Nicklord @Ta'veren... zasluženo apsolutno i to bez deda LeBrona, ja sam se glupirao sa izmenama i dobio po tamburi ali što da ja sam preuzmem odgovornost ima i do igrača krivice i do uprave a uprava sam ja jebiga nemam centra koji skače nemam organizatora igre pa čujte pa vite, može ovo bolje mnogo a valjda gore ne. 

• Ha-ha 1
  • Pumpaj! 1
Posted
5 hours ago, LayupFromTheMidget said:

Mislim da ne mora co-ownerstvo, samo da vidim sta ce ostatak lige da kaze; NI drim catcher ne igra, dinvidi mu je u rosteru 3 outa van ira, mislim da ggg i realni dobiju svoje ekipe;

@Sombor Shuffle je I prosle godine imao periode kad je neaktivan bio za razliku od Bore. Jel ima neko neki kontakt od njega?

• Like 1
Posted

Nije loše za debi u prvoj ligi sa obzirom da su mi 3 pika druge runde na IR, od toga 2 solidna centra.

Ekipa je odigrala sasvim prosečno kolo uz samo jedan izuzetak i to prve večeri.

Ukoliko budemo zdravi ne sumnjam u opstanak u najvišem rangu takmičenja, a uz jedan,dva dobra trejda verujem i u lagani ulazak u PO.

Čestitke @Manu na pobedi!!!

@Zvezdinho mi brže bolje izmalerisao Micela iz Hita 🤣🤣🤣

• Thanks 1
Posted

Sad duel protiv starih lisaca i jednih od favorita Mileta 1nsajdera i Vuka sa dva o, odmah večeras direktan duel centara Klekston mora da  igra bar kao prvo poluvreme sa Vembanjamom protiv Bejbijokglua koji će da bude ekstra motivisan jer sam ga preskočio na draftu, javio mu je onaj Durent sigurno taj sve prati na internetu. 

• Ha-ha 1