Bobby Shurda Posted Saturday at 06:56 AM Author Posted Saturday at 06:56 AM Jeziva mi je ekipa trenutno, moraću da upalim Dragan Bajić mod 1
propolis Posted Saturday at 10:16 AM Posted Saturday at 10:16 AM 3 hours ago, Bobby Shurda said: Jeziva mi je ekipa trenutno, moraću da upalim Dragan Bajić mod Podvikni i mojima ako ti nije teško. 1
Dracarys Posted Saturday at 02:16 PM Posted Saturday at 02:16 PM Zašto imam osećaj da će sad Ajzea Džekson da bude baš dobar izbor sa FA? Ušao u problem sa faulovima na prvom meču i zbog toga manjak minuta za njega i odmah radi nogobulj, lol Inače, dobro kupljenje i Kornetlije. Zaključati Borinu ekipu.
LayupFromTheMidget Posted Saturday at 08:08 PM Posted Saturday at 08:08 PM Cekam do kraja 1 kola, ako se ne pojavi igrace mu ova grupa sto mu igrala prvo kolo pa ce neko da najebe kada white i maxey ubace po 50
Wook Posted Saturday at 09:12 PM Posted Saturday at 09:12 PM Ne treba da se izbacuje, samo komesar da sedmično popuni rostere i da igra bez izmena. 1
Wook Posted Saturday at 09:41 PM Posted Saturday at 09:41 PM 7 hours ago, Dracarys said: Zašto imam osećaj da će sad Ajzea Džekson da bude baš dobar izbor sa FA? Ušao u problem sa faulovima na prvom meču i zbog toga manjak minuta za njega i odmah radi nogobulj, lol Inače, dobro kupljenje i Kornetlije. Zaključati Borinu ekipu. Ima restrikciju minuta posle kidanja tetive i valjda se ugojio 40 kg, pa ke skinuo 15-20.
Bobby Shurda Posted Saturday at 10:58 PM Author Posted Saturday at 10:58 PM Evo jedan predlog ako se ostali slažu, da ubacite umesto Bore ako def ne igra @gggggggg i/li @realno *w ako žele ili im je interesantno da vode taj njegov tim. Malo je bezveze ljudi su ostali bez c lige i ne igraju, a igraju fantazi vrv od osnivanja još na starom forumu. Da ponovim, ako se ostali slažu meni lično zanimljivije nego da se ima jedan bot tim. 7 2
Magia Posted yesterday at 12:23 AM Posted yesterday at 12:23 AM 1 hour ago, Bobby Shurda said: Evo jedan predlog ako se ostali slažu, da ubacite umesto Bore ako def ne igra @gggggggg i/li @realno *w ako žele ili im je interesantno da vode taj njegov tim. Malo je bezveze ljudi su ostali bez c lige i ne igraju, a igraju fantazi vrv od osnivanja još na starom forumu. Da ponovim, ako se ostali slažu meni lično zanimljivije nego da se ima jedan bot tim. Odlicna ideja. 2
Squabbit Posted yesterday at 12:56 AM Posted yesterday at 12:56 AM 1 hour ago, Bobby Shurda said: Evo jedan predlog ako se ostali slažu, da ubacite umesto Bore ako def ne igra @gggggggg i/li @realno *w ako žele ili im je interesantno da vode taj njegov tim. Malo je bezveze ljudi su ostali bez c lige i ne igraju, a igraju fantazi vrv od osnivanja još na starom forumu. Da ponovim, ako se ostali slažu meni lično zanimljivije nego da se ima jedan bot tim. MoRže 1
LayupFromTheMidget Posted yesterday at 01:09 AM Posted yesterday at 01:09 AM Nek mi obojica puste mejlove i nek budu co-owneri 2
Zvezdinho Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago On 10/25/2025 at 4:16 PM, Dracarys said: Zašto imam osećaj da će sad Ajzea Džekson da bude baš dobar izbor sa FA? Ušao u problem sa faulovima na prvom meču i zbog toga manjak minuta za njega i odmah radi nogobulj, lol Inače, dobro kupljenje i Kornetlije. Zaključati Borinu ekipu. Draki aka Procena 2.0 1
realno *w Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Pustio sam mail, može co-owner varijanta. Fala vi! 1 1
Bobby Shurda Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago Ovo mi je najgore kada gledam utakmicu i vidim da igrač ukrade loptu i ne upišu mu... zato najlepše ustaneš ujutru skuvaš kafu i natenane u neznanju pogledaš reMize od sinoć 1
LayupFromTheMidget Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 8 hours ago, realno *w said: Pustio sam mail, može co-owner varijanta. Fala vi! Mislim da ne mora co-ownerstvo, samo da vidim sta ce ostatak lige da kaze; NI drim catcher ne igra, dinvidi mu je u rosteru 3 outa van ira, mislim da ggg i realni dobiju svoje ekipe; Edited 5 hours ago by LayupFromTheMidget
Bobby Shurda Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Može što se mene tiče samo ne znam kako odrediti kome ide koji tim ovaj catcher je legit za titulu npr. Sad da i ja počnem da dajem izjave kao takmičari na kraju slagalice Čestitke protivnicima na pobedi @Nicklord @Ta'veren... zasluženo apsolutno i to bez deda LeBrona, ja sam se glupirao sa izmenama i dobio po tamburi ali što da ja sam preuzmem odgovornost ima i do igrača krivice i do uprave a uprava sam ja jebiga nemam centra koji skače nemam organizatora igre pa čujte pa vite, može ovo bolje mnogo a valjda gore ne. 1
Magia Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago 5 hours ago, LayupFromTheMidget said: Mislim da ne mora co-ownerstvo, samo da vidim sta ce ostatak lige da kaze; NI drim catcher ne igra, dinvidi mu je u rosteru 3 outa van ira, mislim da ggg i realni dobiju svoje ekipe; @Sombor Shuffle je I prosle godine imao periode kad je neaktivan bio za razliku od Bore. Jel ima neko neki kontakt od njega?
Recommended Posts