Bobby Shurda Posted yesterday at 06:56 AM Author Posted yesterday at 06:56 AM Jeziva mi je ekipa trenutno, moraću da upalim Dragan Bajić mod 1
propolis Posted yesterday at 10:16 AM Posted yesterday at 10:16 AM 3 hours ago, Bobby Shurda said: Jeziva mi je ekipa trenutno, moraću da upalim Dragan Bajić mod Podvikni i mojima ako ti nije teško. 1
Dracarys Posted yesterday at 02:16 PM Posted yesterday at 02:16 PM Zašto imam osećaj da će sad Ajzea Džekson da bude baš dobar izbor sa FA? Ušao u problem sa faulovima na prvom meču i zbog toga manjak minuta za njega i odmah radi nogobulj, lol Inače, dobro kupljenje i Kornetlije. Zaključati Borinu ekipu.
LayupFromTheMidget Posted yesterday at 08:08 PM Posted yesterday at 08:08 PM Cekam do kraja 1 kola, ako se ne pojavi igrace mu ova grupa sto mu igrala prvo kolo pa ce neko da najebe kada white i maxey ubace po 50
Wook Posted yesterday at 09:12 PM Posted yesterday at 09:12 PM Ne treba da se izbacuje, samo komesar da sedmično popuni rostere i da igra bez izmena. 1
Wook Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 7 hours ago, Dracarys said: Zašto imam osećaj da će sad Ajzea Džekson da bude baš dobar izbor sa FA? Ušao u problem sa faulovima na prvom meču i zbog toga manjak minuta za njega i odmah radi nogobulj, lol Inače, dobro kupljenje i Kornetlije. Zaključati Borinu ekipu. Ima restrikciju minuta posle kidanja tetive i valjda se ugojio 40 kg, pa ke skinuo 15-20.
Bobby Shurda Posted 22 hours ago Author Posted 22 hours ago Evo jedan predlog ako se ostali slažu, da ubacite umesto Bore ako def ne igra @gggggggg i/li @realno *w ako žele ili im je interesantno da vode taj njegov tim. Malo je bezveze ljudi su ostali bez c lige i ne igraju, a igraju fantazi vrv od osnivanja još na starom forumu. Da ponovim, ako se ostali slažu meni lično zanimljivije nego da se ima jedan bot tim. 7 2
Magia Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 hour ago, Bobby Shurda said: Evo jedan predlog ako se ostali slažu, da ubacite umesto Bore ako def ne igra @gggggggg i/li @realno *w ako žele ili im je interesantno da vode taj njegov tim. Malo je bezveze ljudi su ostali bez c lige i ne igraju, a igraju fantazi vrv od osnivanja još na starom forumu. Da ponovim, ako se ostali slažu meni lično zanimljivije nego da se ima jedan bot tim. Odlicna ideja. 2
Squabbit Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 hour ago, Bobby Shurda said: Evo jedan predlog ako se ostali slažu, da ubacite umesto Bore ako def ne igra @gggggggg i/li @realno *w ako žele ili im je interesantno da vode taj njegov tim. Malo je bezveze ljudi su ostali bez c lige i ne igraju, a igraju fantazi vrv od osnivanja još na starom forumu. Da ponovim, ako se ostali slažu meni lično zanimljivije nego da se ima jedan bot tim. MoRže 1
LayupFromTheMidget Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Nek mi obojica puste mejlove i nek budu co-owneri 2
Zvezdinho Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago On 10/25/2025 at 4:16 PM, Dracarys said: Zašto imam osećaj da će sad Ajzea Džekson da bude baš dobar izbor sa FA? Ušao u problem sa faulovima na prvom meču i zbog toga manjak minuta za njega i odmah radi nogobulj, lol Inače, dobro kupljenje i Kornetlije. Zaključati Borinu ekipu. Draki aka Procena 2.0 1
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pustio sam mail, može co-owner varijanta. Fala vi! 1 1
Bobby Shurda Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Ovo mi je najgore kada gledam utakmicu i vidim da igrač ukrade loptu i ne upišu mu... zato najlepše ustaneš ujutru skuvaš kafu i natenane u neznanju pogledaš reMize od sinoć
Recommended Posts