Bobby Shurda Posted 18 hours ago Author Posted 18 hours ago Jeziva mi je ekipa trenutno, moraću da upalim Dragan Bajić mod 1
propolis Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 3 hours ago, Bobby Shurda said: Jeziva mi je ekipa trenutno, moraću da upalim Dragan Bajić mod Podvikni i mojima ako ti nije teško. 1
Dracarys Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Zašto imam osećaj da će sad Ajzea Džekson da bude baš dobar izbor sa FA? Ušao u problem sa faulovima na prvom meču i zbog toga manjak minuta za njega i odmah radi nogobulj, lol Inače, dobro kupljenje i Kornetlije. Zaključati Borinu ekipu.
LayupFromTheMidget Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Cekam do kraja 1 kola, ako se ne pojavi igrace mu ova grupa sto mu igrala prvo kolo pa ce neko da najebe kada white i maxey ubace po 50
Wook Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne treba da se izbacuje, samo komesar da sedmično popuni rostere i da igra bez izmena.
Wook Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 hours ago, Dracarys said: Zašto imam osećaj da će sad Ajzea Džekson da bude baš dobar izbor sa FA? Ušao u problem sa faulovima na prvom meču i zbog toga manjak minuta za njega i odmah radi nogobulj, lol Inače, dobro kupljenje i Kornetlije. Zaključati Borinu ekipu. Ima restrikciju minuta posle kidanja tetive i valjda se ugojio 40 kg, pa ke skinuo 15-20.
Bobby Shurda Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Evo jedan predlog ako se ostali slažu, da ubacite umesto Bore ako def ne igra @gggggggg i/li @realno *w ako žele ili im je interesantno da vode taj njegov tim. Malo je bezveze ljudi su ostali bez c lige i ne igraju, a igraju fantazi vrv od osnivanja još na starom forumu. Da ponovim, ako se ostali slažu meni lično zanimljivije nego da se ima jedan bot tim. 1 1
Magia Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago 1 hour ago, Bobby Shurda said: Evo jedan predlog ako se ostali slažu, da ubacite umesto Bore ako def ne igra @gggggggg i/li @realno *w ako žele ili im je interesantno da vode taj njegov tim. Malo je bezveze ljudi su ostali bez c lige i ne igraju, a igraju fantazi vrv od osnivanja još na starom forumu. Da ponovim, ako se ostali slažu meni lično zanimljivije nego da se ima jedan bot tim. Odlicna ideja.
Squabbit Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago 1 hour ago, Bobby Shurda said: Evo jedan predlog ako se ostali slažu, da ubacite umesto Bore ako def ne igra @gggggggg i/li @realno *w ako žele ili im je interesantno da vode taj njegov tim. Malo je bezveze ljudi su ostali bez c lige i ne igraju, a igraju fantazi vrv od osnivanja još na starom forumu. Da ponovim, ako se ostali slažu meni lično zanimljivije nego da se ima jedan bot tim. MoRže
Recommended Posts