Dracarys Posted Monday at 04:52 PM Posted Monday at 04:52 PM Ako je batalio, ova liga je izgubila mnogo, jer je ipak 2x uzastopni šampion. 3
Squabbit Posted Monday at 10:24 PM Posted Monday at 10:24 PM Pa lichi da jeste. Bas los tim, ne secam se da li je bio autopick. Veliki gubitak slazem se. https://tenor.com/view/jako-sam-zalosna-gif-26059369
Squabbit Posted Tuesday at 03:16 AM Posted Tuesday at 03:16 AM Jbg. 1 manje koji je kupio sve zivo i mrtvo sa FA. 😉 mozda je i tu pa me pusta kao prosle (mozda pretprosle) godine.
Chaos Is Me Posted Tuesday at 09:54 AM Posted Tuesday at 09:54 AM On 10/19/2025 at 12:29 AM, Magia said: Trae / Bub Carrington Castle / Ivey Brandon Miller / Champagnie Durant / Clowney Poeltl/ Ware / Mich Rob / Adem Bona Nisam imao nikakav plan za 2. i 3. rundu. Posle toga sa Brandon Miller kao 4. Ware kao 5. Castle kao 6. Mich Rob kao 8. Ivey kao 9. i Adem Bona kao 10. dosta potencijala, valjda ce za nekog od njih da se obistine tvrdnje da su breakout kandidati. Ova ekipa mi se najviše sviđa. Pikirao sam i Castlea i Iveya i Carringtona i sve ode kod tebe. 1
Wook Posted Wednesday at 08:20 AM Posted Wednesday at 08:20 AM Volim kad ovako krene sezona : ) Prvi pik sabio, fa dizanje 13 skokova.
propolis Posted yesterday at 06:38 AM Posted yesterday at 06:38 AM Prošle sezone doveli Ricardsa. Ove sezone doveli Vilijamsa. Kao 10tog pika uzeli Malauca. Na 5 startuje Igodoro Obmanuli su sve Nba fantazere 🤣🤣🤣
Chaos Is Me Posted yesterday at 07:41 AM Posted yesterday at 07:41 AM Meni ladno nisu uračunali učinak moćnog Demina.
Manu Posted yesterday at 07:46 AM Posted yesterday at 07:46 AM Ova ekipa ima potencijal da bude istorijski loša 4
Bobby Shurda Posted yesterday at 08:26 AM Author Posted yesterday at 08:26 AM Sinoć sam jako izdominirao bolje da mi se uvede ograničenje na nula izmena po nedelji 1
Chaos Is Me Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Espn je do sad imao razne gafove ali da ne uračunaju učinak igraču kao da nije igrao je neki novi nivo. A nemaš kako ni da ih kontaktiraš nego da zoveš neki američki broj haha. 1 1
Wook Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago To još nisam čuo. Desi se neka korekcija do sutradan eventualno. VJ u ruki godine modu, čekamo i maleroznog McCaina iz File da odigra prvu celu sezonu. Prošu je bio odličan na malom uzorku.
Bobby Shurda Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago Uveo mu espin sankcije, ne priznaju statistiku jer je rus 2
Magia Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 53 minutes ago, Chaos Is Me said: Espn je do sad imao razne gafove ali da ne uračunaju učinak igraču kao da nije igrao je neki novi nivo. A nemaš kako ni da ih kontaktiraš nego da zoveš neki američki broj haha. Ima @Zvezdinho kontakt neki. 3
Zvezdinho Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Pao sam na Ware za 18k dobitak. Edited 18 hours ago by Zvezdinho 1
Zvezdinho Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) 2 hours ago, Chaos Is Me said: Espn je do sad imao razne gafove ali da ne uračunaju učinak igraču kao da nije igrao je neki novi nivo. A nemaš kako ni da ih kontaktiraš nego da zoveš neki američki broj haha. Imas twitter, sve moram ja da vam zavrsavam. Ima i ovaj mejl [email protected] Edited 18 hours ago by Zvezdinho 1 1
Bobby Shurda Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago Pišu da će za dan dva kasnije da poprave to... jebalo im je sve po spisku jedno hiljadu ljudi od jutros koliko vidim
Dracarys Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Pa kao da od juče igrate fantazi. Isprave oni to pre ili kasnije.
propolis Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 21 hours ago, Manu said: Ova ekipa ima potencijal da bude istorijski loša Ako su ruže procvetace 😎 Kari i Siakam odigrase kao cela ekipa zajedno prekjuče. Lep boost pred nastavak duela. 1
Recommended Posts