Dracarys Posted October 20 Posted October 20 Ako je batalio, ova liga je izgubila mnogo, jer je ipak 2x uzastopni šampion. 3
Squabbit Posted October 20 Posted October 20 Pa lichi da jeste. Bas los tim, ne secam se da li je bio autopick. Veliki gubitak slazem se. https://tenor.com/view/jako-sam-zalosna-gif-26059369
Squabbit Posted October 21 Posted October 21 Jbg. 1 manje koji je kupio sve zivo i mrtvo sa FA. 😉 mozda je i tu pa me pusta kao prosle (mozda pretprosle) godine.
Chaos Is Me Posted October 21 Posted October 21 On 10/19/2025 at 12:29 AM, Magia said: Trae / Bub Carrington Castle / Ivey Brandon Miller / Champagnie Durant / Clowney Poeltl/ Ware / Mich Rob / Adem Bona Nisam imao nikakav plan za 2. i 3. rundu. Posle toga sa Brandon Miller kao 4. Ware kao 5. Castle kao 6. Mich Rob kao 8. Ivey kao 9. i Adem Bona kao 10. dosta potencijala, valjda ce za nekog od njih da se obistine tvrdnje da su breakout kandidati. Ova ekipa mi se najviše sviđa. Pikirao sam i Castlea i Iveya i Carringtona i sve ode kod tebe. 1
Wook Posted October 22 Posted October 22 Volim kad ovako krene sezona : ) Prvi pik sabio, fa dizanje 13 skokova.
propolis Posted October 23 Posted October 23 Prošle sezone doveli Ricardsa. Ove sezone doveli Vilijamsa. Kao 10tog pika uzeli Malauca. Na 5 startuje Igodoro Obmanuli su sve Nba fantazere 🤣🤣🤣
Bobby Shurda Posted October 23 Author Posted October 23 Sinoć sam jako izdominirao bolje da mi se uvede ograničenje na nula izmena po nedelji 1
Chaos Is Me Posted October 23 Posted October 23 Espn je do sad imao razne gafove ali da ne uračunaju učinak igraču kao da nije igrao je neki novi nivo. A nemaš kako ni da ih kontaktiraš nego da zoveš neki američki broj haha. 1 1
Wook Posted October 23 Posted October 23 To još nisam čuo. Desi se neka korekcija do sutradan eventualno. VJ u ruki godine modu, čekamo i maleroznog McCaina iz File da odigra prvu celu sezonu. Prošu je bio odličan na malom uzorku.
Bobby Shurda Posted October 23 Author Posted October 23 Uveo mu espin sankcije, ne priznaju statistiku jer je rus 2
Magia Posted October 23 Posted October 23 53 minutes ago, Chaos Is Me said: Espn je do sad imao razne gafove ali da ne uračunaju učinak igraču kao da nije igrao je neki novi nivo. A nemaš kako ni da ih kontaktiraš nego da zoveš neki američki broj haha. Ima @Zvezdinho kontakt neki. 3
Zvezdinho Posted October 23 Posted October 23 (edited) Pao sam na Ware za 18k dobitak. Edited October 23 by Zvezdinho 1
Zvezdinho Posted October 23 Posted October 23 (edited) 2 hours ago, Chaos Is Me said: Espn je do sad imao razne gafove ali da ne uračunaju učinak igraču kao da nije igrao je neki novi nivo. A nemaš kako ni da ih kontaktiraš nego da zoveš neki američki broj haha. Imas twitter, sve moram ja da vam zavrsavam. Ima i ovaj mejl [email protected] Edited October 23 by Zvezdinho 1 1
Bobby Shurda Posted October 23 Author Posted October 23 Pišu da će za dan dva kasnije da poprave to... jebalo im je sve po spisku jedno hiljadu ljudi od jutros koliko vidim
Dracarys Posted October 23 Posted October 23 Pa kao da od juče igrate fantazi. Isprave oni to pre ili kasnije.
propolis Posted October 24 Posted October 24 21 hours ago, Manu said: Ova ekipa ima potencijal da bude istorijski loša Ako su ruže procvetace 😎 Kari i Siakam odigrase kao cela ekipa zajedno prekjuče. Lep boost pred nastavak duela. 1
Wook Posted Friday at 04:00 PM Posted Friday at 04:00 PM (edited) Nema sreće od DAJ- a u 2025. Vidim i Rob Will se kupi. Oslabio su Zveki, trebao si Steven Adamsa da uzmeš sa FA. Još ako si ti draftovao Isaiju Džeksona počeću grohotom da se smejem 😁 Edited Friday at 04:01 PM by Wook
LayupFromTheMidget Posted Friday at 10:58 PM Posted Friday at 10:58 PM Jel se izbacuje bora i lokuje ova ekipa? 1
Recommended Posts