Coz29 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Koja je kvota uzivo na Mozzartu da Monako dobija Makar da uzmemo neki dinar
Alek The Great Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Duan ne moze kad je sam na 6,75. Mora to ili preko ruke ili sa 8+m
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Previse milton ima iskustva da bi bio ovoliko glup 1
Alek The Great Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ali Shake, bek suter, sam na 6,75 i on baca centru kom je igrac na ruci. Strasno. 1
Coz29 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Drago mi je da je Milton ispao Bezobrazno je odigrao odbranu na Jamesu na isteku napada, apsolutno ga nije zanimalo 1
jedibojan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, Son_of_a_gun said: Tri tehničke Ostoja ostoja pisi cesce ostoja... 1
Shonewizard Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Coz29 said: Drago mi je da je Milton ispao Bezobrazno je odigrao odbranu na Jamesu na isteku napada, apsolutno ga nije zanimalo Pa čuvao se faula...
Papanikolesku Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 29 minutes ago, Papanikolesku said: Možemo li jednu 3/4 pobediti, ajte molim vas malo razuma i smislene košarke. Ovi su bez Jamesa verovatno do 4/4, stisnite se i odigrajte ko ljudi. Hvala dragom Bogu. Jel previše da tražim nerešeno u 4/4 i pobedu? 1
Luchifer89 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, jedibojan said: Ostoja ostoja pisi cesce ostoja... Uplatio je saopštenje+ paket 3
Coz29 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Shonewizard said: Pa čuvao se faula... Brate pa moze dobra odbrana da se odigra i bez faula, agresivno, ruka na faci, pa neka pogodi preko ruke
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Morace bruno da se probudi na postu, iako deluje da ovo nije ta tekma za njega. Trojka ce stati, treba nam sigurnijih poena.
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Son_of_a_gun said: Jel sad da prebacim? 😁 Dada, the missing piece 😁😅
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Odlično šutiramo ali teško je u to se uzdati do kraja. Biće jebeno kupiti svaki poen. Zato ćemo morati da peglamo odbranu. 1
Shonewizard Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Coz29 said: Brate pa moze dobra odbrana da se odigra i bez faula, agresivno, ruka na faci, pa neka pogodi preko ruke Iskreno, koliko smo glupi posebno protiv igrača kao što je James, ja sam više za ovu odbranu gdje ga ke ispratio nogama i podigao ruku sa pristojne distance 😂
Recommended Posts