kendrick duckworth Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago u što lepo, u što godi kako je lud moj brat Rique 1
Shonewizard Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, kendrick duckworth said: u što lepo, u što godi kako je lud moj brat Rique Uzeće brat i šut za tri 1
longbowman Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ne treba smetnuti sa uma da je barsa takva kršina da je to neviđeno 1 1
Xpert Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, longbowman said: Ne treba smetnuti sa uma da je barsa takva kršina da je to neviđeno Krisna koja je rutinirala PAO u Atini. 1
kendrick duckworth Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago želim rique/bruno alley oop ali plašim se završiće kod Tegija lopta ili neko od njih dvojice
Don Dusko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Xpert said: Krisna koja je rutinirala PAO u Atini. Pao inace blista u ovoj sezoni?
nemanjaol Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Bezveze menja Zelimir Savu. Glupnje bio sut al to je takav igrac, moras da pustis malo i da divlja, ne odmah da ga menja. Do tad je bio u dobrom ritmu
Coz29 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Samo ovo zelim Borba do poslednjeg atoma Jebe mi se za rezultat Sta mislite, jel ce Parker u drugom da krene, ili je na hlađenju?
Elevator Operater Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Majstori smo da ne materijalizujemo to sto smo mnogo bolji tim. Brik skroz nespreman u oba smera. Steta sto je Savo sam sebe izveo iz igre brzanjem za tri.
Xpert Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Don Dusko said: Pao inace blista u ovoj sezoni? Znaci i PAO je krsina?
Don Dusko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Xpert said: Znaci i PAO je krsina? Znaci da nije neki argument. U Atini je i ASVEL izgledao kao kompetentan tim a vidimo sad kako prolaze. Svakako veceras ste dobri.
Elevator Operater Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 9 minutes ago, DameTime said: Zli jezici bi rekli da je on zajedno sa svojim stručnim štabom pripremio utakmicu i namenio uloge igračima. Super. Kakve veze to ima sa reakcijama u realnom vremenu u toku meca? Koliko ih je samo izgubio zakasnelim reakcijama, neke i ove sezone.
Recommended Posts