Ne sam Safete Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Son_of_a_gun said: Daleko sporije i neefikasnije igramo sa Carlikom na kecu. Zato smo u odbrani bolji 🙂
Son_of_a_gun Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago 28 minutes ago, Marvin said: Nismo primili kos u poslednjem napadu! 🫠 This didn’t age well. 1 1
Luchifer89 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Ne sam Safete said: Ima prenos i na ELTV kako za koga
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 minutes ago, Son_of_a_gun said: Daleko sporije i neefikasnije igramo sa Carlikom na kecu. Karlik se kao da je danas počeo pripreme. Razumem da nije mogao da šutira, ali on se i strašno sporo kreće, čak i za njegove pojmove. Rogavopulos je ogromno pojačanje za Pao, baš ogromno.
Ne sam Safete Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Luchifer89 said: kako za koga Ja gledam ostojin link Na twitteru mi iskoci da i EL prenosi
Luchifer89 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Ne sam Safete said: Ja gledam ostojin link Na twitteru mi iskoci da i EL prenosi Blokirano za SRB i GRE korisnike 1
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Duejn slab na prodoru, 3 puta mu izbijaju loptu jer je ne zaštiti dovoljno, jedno promašeno polaganje. Sad opet bled prodor, ali dobio faul srećom.
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Mali Uroš baš zna da izgubi kompas kad uđe... Lopta kruži dok ne dođe kod njega, onda je to kraj. Ok pokazati da se ne bojiš, ali stani malo. Izgubićemo utakmicu samo na to što nema ko da zagradi Jurtsevena. Edited 3 hours ago by realno *w
Recommended Posts