Coz29 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, Ludi za Poli said: Brate ja imam osjecaj da Real ovdje igra koliko treba odnosno da mogu u svakom trenutku napravit seriju i odvojit se na 15-20 razlike ako se Partizan iole priblizi. Meni deluju kao hijene, nabili bi nas u 50 da mogu
Grobarcina1992 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Željko je došao 2021 godine od tad do dana današnjeg igrači mu ne znaju da koriste male faulove ovo je nemoguće.
Luchifer89 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) On the bright side - dobra ona brineta iza naše klupe Edited 8 hours ago by Luchifer89 1
SamoFlacko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 minutes ago, ChrisJudd said: Ok, izgubili smo, ajde bar da ih ne umaramo za petak Tako su i dosli i to je dokaz da smo mali klub jer biramo utakmice.
fradler Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Reče Srlo da se Forest povredio, to vam je zicer u petak. 1
Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, Luchifer89 said: On the bright side - dobra ona brineta iza naše klupe Nit je moja, nit tvoja, nit Barklijeva. No bright side
PatrickStar Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Dva puta ih okreće Hezonja ko na malom fudbalu, mali faul imaju, ali malo mozga teško
longbowman Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ako je ova utakmica cena da više ne gledamo gospodina neka smo je platili 2
ChrisJudd Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, SamoFlacko said: Tako su i dosli i to je dokaz da smo mali klub jer biramo utakmice. Mislio sam da ne umorimo Real
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ne biramo mi utakmice. Mi prosto istorijski zlazimo na teren kao preplašene curice u Madridu i Barseloni.
ScepanScekicSto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, PatrickStar said: Dva puta ih okreće Hezonja ko na malom fudbalu, mali faul imaju, ali malo mozga teško Umrexu ovo nexu razumeti... da te okrene kao najgoreg pocetnikq a imas mali faul... sterling nije za organizaciju
jedibojan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Lepi Mario je drugi put odigrao kozaracko. Ne umanjuje pickast pristup ali eto
PatrickStar Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, ScepanScekicSto said: Umrexu ovo nexu razumeti... da te okrene kao najgoreg pocetnikq a imas mali faul... sterling nije za organizaciju Nema šta, koncentracija. To se uči u mladjim pionirima. Ovo drugo, fali plej, niti od Washa ima leba niti Shake to može, ali siguran sam da Zelimir to ne vidi tako. 1
Dzep Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Same old story, to je ono od čega mi je muka. I sve mislim da ću da se naviknem, ali nikako da dočekan taj momenat
Xpert Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 1 minute ago, Dzep said: Same old story, to je ono od čega mi je muka. I sve mislim da ću da se naviknem, ali nikako da dočekan taj momenat Nikad se necu navici na ovakav pristup i stav, ali ako nista drugo, mogu da ugasim tekmu, ili izadjem iz dvorane. Edited 7 hours ago by Xpert 1
Dzep Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Xpert said: Nikad se necu navici na ovakav pristup i stav, ali ako nista drugo, mogu da ugasim tekmu, ili izadjem iz dvorane. Ja ne mogu ni to, zato i kukam. Bukvalno bezizlazna situacija
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Daj eto makar da se bušotina dovede u suterski ritam. Hoce li upisati jos 1 poen?
Coz29 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sudije da puse kurac isto Sta oni gledaju I sude ovo je sramota 1
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Coz29 said: Sudije da puse kurac isto Sta oni gledaju I sude ovo je sramota Iznenadjen? A zasto bacanja?
kendrick duckworth Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kako bezobrazan faul + vaćare za tricu Džabarija još uvek. Na sve to, lipsaće Tavares, usraće ga Izundu u petak.
Recommended Posts