kendrick duckworth Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Došli smo u Španiji po 1:1 i da razigramo Real pred komšije. 1 7 2
ScepanScekicSto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Sramotni smo... iebe mi se za rezultat ali da ovako izadjes
Nini3112 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Uff,bas lose ali izgleda mi da vec Zeljko odmara nosioce
SamoFlacko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago kakve picketine, dosli da budu sparing partner realu.
Xpert Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Nikakva komunikacija u odbrani, nikakav trud, nikakva zelja, nikakav stav. Sramno po bezbroj osnova. P.S. I sad Zeljko silji patku nad Murinenom, zbog lose komunikacije u odbrani, a ne vidi sta mu radi Parker od starta sezone. Edited 8 hours ago by Xpert
Dzep Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Željko može da odjebe, Murinena na prvu vaspitava, a Polu kaska za Hezonjom kod prve trojke i ostaje u igri još 5 min nakon toga, kako vaspitavanje nije za svakoga isto? 1
SteveFrancis#3 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 9 od 10 nas ovde je znalo da ce otprilike ovako izgledati 4
Coz29 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 7 minutes ago, kendrick duckworth said: Došli smo u Španiji po 1:1 i da razigramo Real pred komšije. Istamburace nas I Baskonija isto ovako
Barkley#34 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Da me ne mrzi vratio bih da pogledam koliko puta su se prošetali do našeg obruča.
Luchifer89 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, Barkley#34 said: Da me ne mrzi vratio bih da pogledam koliko puta su se prošetali do našeg obruča. Ko god je krenuo na dvokorak, prošao je 1
wrach Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Isto tako, na postavljen napad mi ne mozemo da pridjemo njihovom obrucu
Recommended Posts