Coz29 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago U nedelju sam se oženio, manje stresa sam imao nego oko ovih naših ludaka Jebem li ti time out u kurac vise 2 3
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zeljko opet kasni. Pa uzmi tajmaut na vreme, makar da ti ne pocrkaju igraci, u pm vise. 1
Shonewizard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Coz29 said: U nedelju sam se oženio, manje stresa sam imao nego oko ovih naših ludaka Jebem li ti time out u kurac vise Neka je sa srećom! 1
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne moze Milton koji je i dalje pao s marsa da igra pleja u ovakvom naletu Milana i ovakvoj nasoj petorci. Cim je pogledao Dilana znao sam da je izgubljena lopta 1
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koliko su sabani dali trojki u 3/4 !? Zakon velikih brojeva, nista?
greenenvy Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Daj tehnicku Mesini u pm vise. Usao covek metar u teren
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Elevator Operater said: Koliko su sabani dali trojki u 3/4 !? Zakon velikih brojeva, nista? Sve otvoren sut, do otvorenog suta. Bukvalno nema sta tu zakon velikih brojeva da se mesa.
Coz29 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jbt pa de žurite, igraj ceo napad, neka iskoriste bonus, uspori, kud žurite jbt, ima jos cela četvrtina, uvedite ih u nervozu, oni treba da jure rezultat a ne misli Gospode dragi, sta ih trenirao koj moj i
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Haotični smo i poprilično bez odbrane poslednjih par minuta.
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jos ce nas do kraja rutinirati ako se samo ovo prelije u prva 2 minuta.
Coz29 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Barkley#34 said: Haotični smo i poprilično bez odbrane poslednjih par minuta. Bez trenera brate, nabijemo razliku onda kada sve ulazi, cim stane sut, nemamo nikakav plan, sve se svodi na individualni kvalitet i igru 1 na 1
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 2 minutes ago, Xpert said: Sve otvoren sut, do otvorenog suta. Bukvalno nema sta tu zakon velikih brojeva da se mesa. Sto nama ne udje svaki otvoren sut u ovoj meri? Edited 1 hour ago by Elevator Operater
Papanikolesku Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ajde vraćaj Sterlinga i Parkera, nemoj se igrati sa utakmicom
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Elevator Operater said: Sto nama ne udje svaki otvoren sut u ovoj meri? Zato sto nam suteri nisu dovoljno dobri. 1
SteveFrancis#3 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sace Dwiz nekome da jebe kevu. Nama ili njima, videcemo.
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, SteveFrancis#3 said: Sace Dwiz nekome da jebe kevu. Nama ili njima, videcemo. Imamo odgovor. Kakav bezobrazni dripac. 1
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dao bih mu ispisnicu sada. Sto je mnogo, mnogo je. 1
Recommended Posts