Jump to content

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, realno *w said:

A pasovi čak i gori od odbrane...

Ja ne znam da li sam ikad vidio ekipu koja tokom meča ima toliko bezveznih/preglupih/nemogućih dodavanja. Ni na mnogo nižem nivou se ne sjećam nečega sličnoga.

Posted

Kako sada Mijajlović nije skontao da mu je Džekiri napravio livadu, neverovatno.

3 minutes ago, Patriota iz kauca said:

Vašington isto odstranjen ili neka povreda? Nisam ispratio od starta, za EL znam da je zvaničan info prehlada.

povreda leđa 

Posted

Inače ok mi je sto je Pokusevski klupiran kod Penjaroje.

Decko je beskoristan a on je pokrenuo Željkov pad kada je tražio transfer zbog slabe minutaže i onda ga ovaj usiljeno ubacio par utakmica zaredom u prvih pet gde smo jurili zbog Pokuševskog dvocifrenu od prve četvrtine. 

Posted
9 minutes ago, Shonewizard said:

Ja ne znam da li sam ikad vidio ekipu koja tokom meča ima toliko bezveznih/preglupih/nemogućih dodavanja. Ni na mnogo nižem nivou se ne sjećam nečega sličnoga.

Ono tipa 5 sekundi gleda u Bruna, telefonira najstrašnije, a onda neobavezni balon pas, prespor, u momentu kada su ovi skupili sa 2-3 igrača oko Bruna...

To nisu ono presečene gde se igrač izduži da dohvati loptu, nego najlaganije pokupljene lopte koje se pretavaraju u najlakše kontre...

• Like 1
Posted

Vidi se da su na konopcima što se snage tiče, ali se trude, pokrivaju jedni druge i relativno racionalno igraju. Žao mi je što Mitar nije dobio malo više minuta (a Sterling malo manje)

• Like 1
Posted (edited)

Teško da je bilo prostora za Mitra, na uštrb Sterlinga. Sterling baš vuče ceo meč.

+20 sa njime na terenu, ubedljivo najbolji u ekipi.

Edited by realno *w