realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne videh prošlu, ali ovde baš nema trunke namere, niti je neki neprirodan potez ruke...
Shonewizard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, realno *w said: A pasovi čak i gori od odbrane... Ja ne znam da li sam ikad vidio ekipu koja tokom meča ima toliko bezveznih/preglupih/nemogućih dodavanja. Ni na mnogo nižem nivou se ne sjećam nečega sličnoga.
Patriota iz kauca Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Vašington isto odstranjen ili neka povreda? Nisam ispratio od starta, za EL znam da je zvaničan info prehlada.
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kako sada Mijajlović nije skontao da mu je Džekiri napravio livadu, neverovatno. 3 minutes ago, Patriota iz kauca said: Vašington isto odstranjen ili neka povreda? Nisam ispratio od starta, za EL znam da je zvaničan info prehlada. povreda leđa
Patriota iz kauca Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Inače ok mi je sto je Pokusevski klupiran kod Penjaroje. Decko je beskoristan a on je pokrenuo Željkov pad kada je tražio transfer zbog slabe minutaže i onda ga ovaj usiljeno ubacio par utakmica zaredom u prvih pet gde smo jurili zbog Pokuševskog dvocifrenu od prve četvrtine.
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, Shonewizard said: Ja ne znam da li sam ikad vidio ekipu koja tokom meča ima toliko bezveznih/preglupih/nemogućih dodavanja. Ni na mnogo nižem nivou se ne sjećam nečega sličnoga. Ono tipa 5 sekundi gleda u Bruna, telefonira najstrašnije, a onda neobavezni balon pas, prespor, u momentu kada su ovi skupili sa 2-3 igrača oko Bruna... To nisu ono presečene gde se igrač izduži da dohvati loptu, nego najlaganije pokupljene lopte koje se pretavaraju u najlakše kontre... 1
Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Vidi se da su na konopcima što se snage tiče, ali se trude, pokrivaju jedni druge i relativno racionalno igraju. Žao mi je što Mitar nije dobio malo više minuta (a Sterling malo manje) 1
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Teško da je bilo prostora za Mitra, na uštrb Sterlinga. Sterling baš vuče ceo meč. +20 sa njime na terenu, ubedljivo najbolji u ekipi. Edited 1 hour ago by realno *w
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne umem da objasnim ova pomracenja mozga u poslednjim minutima utakmica...
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ova gašenja u završnicama postaju neverovatna. Imamo +13 na 66 sekundi do kraja i uspemo sami da zakuvamo.
Recommended Posts