realno *w Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kakav je Šejk govnar, ostavi Bonginog igrača da bi izbegao mismeč, ali se ne vrati na svoga. 13 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Faul na zemlji, realno. Jeste, samo kad imaš 3 faula, možeš da biraš na koji si mislio.
Barkley#34 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, le piaf said: Vala i ja bih zatvorio protiv Osetkovskog 😄 Ma nije samo protiv njega, svaki ulaz u reket je kao Vembi i Mutombo da nas čekaju. Evo i za ovu kontru sam znao šta će biti. 1
realno *w Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Bab izbacio. Osetkovski gura loptu, ovaj posle ima kontakt.
Barkley#34 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, realno *w said: Bab izbacio. Osetkovski gura loptu, ovaj posle ima kontakt. Videlo se već u drugom-trećem gledanju ali moraju da gnjave.
le piaf Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, Barkley#34 said: Ma nije samo protiv njega, svaki ulaz u reket je kao Vembi i Mutombo da nas čekaju. Evo i za ovu kontru sam znao šta će biti. Usidrili se dole jer ne možemo okean s broda da pogodimo spolja
Petkovic Miroslav97 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Uh, nepostojeci faul. Ovo Lojd zna da odglumi jako dobro.
realno *w Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ljudi će šutnuti 20 bacanaj u produžetku. Ovo još nisam video.
NikadProtivŽelimira Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Je l' sam vam rekao da će govno da krade? 4 1 1
realno *w Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago E Lakiću, ti si taj. Sere mi se od njegove "hrabrosti" 1
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Lakic ti sutira? Ma jele zajebavas? Malo je sto im ovi daruju bacanja kao miraz za zenidbu, samo je ovaj falio da izuva opanke. Je bo te
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Bad said: Po meni nije nerezonski šut Lakuća Samo sto jeste lik sa 20% za 3 ti uzima ovaj sut.Aj da je Karlik ili Bonga ili Brown...
Dzep Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Vidi se koliko su iscrpljeni, kašnjenje, dekoncentracija, isceđeni ko đus
Alek The Great Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Samo sto jeste lik sa 20% za 3 ti uzima ovaj sut.Aj da je Karlik ili Bonga ili Brown... Lakic ima bolji procenat suta od Bonge i Karlika.
Bad Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Don Dusko said: Samo sto jeste lik sa 20% za 3 ti uzima ovaj sut.Aj da je Karlik ili Bonga ili Brown... Otvoren je šut i Partizan mora da igra 2 za 1. Procenat šuta za 3 mu je 37%. Biram pre otvoren šut Lakića nego Bonge preko ruke.
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jesu li dali neki od 14 poena a da nisu bacanja? 🥲
realno *w Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Bad said: Otvoren je šut i Partizan mora da igra 2 za 1. Procenat šuta za 3 mu je 37%. Biram pre otvoren šut Lakića nego Bonge preko ruke. Ja ne biram Lakićev šut pre nego bilo šta što može da se desi na terenu. 3
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ona moronska 3 bacanja za Larkina su sve okrenula. Imali smo +7 i realno je faul bio ja zemlji
Barkley#34 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Prilagođavamo se nivou ekipe protiv koje igramo, bila ona lošija ili bolja od nas. Ružna utakmica, ružan i glup poraz, grozno sve danas. Jebem ti dan i kad je svanulo. 2
Recommended Posts