Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Terajte se u pizdu materinu svi do jednog 1
le piaf Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago BRAVO KARLIK I suđenje je blamantno, šta im dozvoljavaju 2
wrach Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Covek tim Dobijamo uprkos bednom izdanju svih iz frontcorta
Jakob Aman Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 6 minutes ago, 40Wins said: Kalatesu otkaz nakon utakmice sta god da bude. ?!
le piaf Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Sve mogu, al da nas Mekintajer trpa trojkama, to ne mogu
Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ako neko bude rekao da je ono Bongu sralo...sta reci za Kodija. Kako nam se ne da da privedemo
Stiletto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kalates mora sad napolje, ali ko će da prenese loptu kad utroje Karlika?
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Prevarila sam se što ovo gledam, i dalje su glupi ko tri kurca. 1
Xpert Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kako god se zavrsi, uzasno su pali u mojim ocima, nakon ovoga. Ovo je nedopustivo.
Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 2 minutes ago, DameTime said: Prevarila sam se što ovo gledam, i dalje su glupi ko tri kurca. Mozda je do tebe, jer nedeljama nisu bili 😛 Edited 12 hours ago by Elevator Operater
le piaf Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, Xpert said: Kako god se zavrsi, uzasno su pali u mojim ocima, nakon ovoga. Ovo je nedopustivo. Apsolutno nedopustivo. Ali i suđenje u poslednja 4 minuta je bilo sramotno. Pustili su ih da nas prebiju. 1
40Wins Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 13 minutes ago, Jakob Aman said: ?! Ma ispizdeo sam sto se lose namestio Karici kad je bilo 8 sekundi pa omasio oba bacanja. Mislio sam da ce bukvalno samo njega da faulraju.
Recommended Posts