Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Valjalo bi da se Braun probudi. Sad je prikucao ali mora da proradi sut, i bez toga je ovo skoro nemoguca misija.
Eddard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ajde šta kukate samo. Da nema Bricka, ne bismo imali nijedan smislen napad. 1
fedor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Niti volim kako Vasington igra, niti mi se svidja kako mi izledamo sa njim na terenu bilo da daje 50 ili ne pogadja nista, ali ovo sto sudije dozvoljavaju na njemu veceras nisam nikad video. 2
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kako se ovaj mali gad koprca svaki put da izvuce faul, kao riba na suvom. Ubise ga jadnog. 1
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Elevator Operater said: Kako se ovaj mali gad koprca svaki put da izvuce faul, kao riba na suvom. Ubise ga jadnog. Jos lik lagano preti. Cim obuces taj dres postanes stoka od coveka. 3
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Prvih 9 minuta prve četvrtine i prvih 9 minuta druge četvrtine, Real je imao po jedan faul. 18 minuta najagresivnije moguće odbrane, sa 2 faula. 2 1
Luchifer89 Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago 11 minutes ago, realno *w said: Prvih 9 minuta prve četvrtine i prvih 9 minuta druge četvrtine, Real je imao po jedan faul. 18 minuta najagresivnije moguće odbrane, sa 2 faula. Ljudi znaju košarke, šta reći...
JPM Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Penja odlicno pravi ovu "nemoj me jebes vise" facu. 2
JPM Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Lakic je simpatican decko i to je to. Ne moze nista cisto da odbrani.
realno *w Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago Lepa sekvenca, 9-0 serija. Ne možemo dobiti, ali samo makar da ih malo iscimamo.
Xpert Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Steta za poslednja 2 napada, al drugi deo 3/4 je bio fantastican.
Luchifer89 Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Još uvek čekamo da Radanov da prvi gol u dresu Partizana 1 3
Elevator Operater Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago 59 minutes ago, Elevator Operater said: Ako makar poluvreme budemo u egalu, svaka cast. Sve preko toga je fantazija. 1
Barkley#34 Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Ne verujem da možemo da izdržimo ali nema predaje. Partizanski. 1
JPM Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Kad krenete ovako u brzu realizaciju, rani napad, to izgleda mnogo dobro.
Elevator Operater Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Ne da se to vodjstvo.... Kakva stoka...ma jebem ti EL kosarku vise. Nek dodje onaj alien i napravi svoje nba euro sranje i razjebe sve ovo.
Luchifer89 Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Jebem ti mater u pičku zalizanu, kurcem se za slavu udavio 3
Shonewizard Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Aaa šteta za ove Jekirijeve šuteve, sve rezonski... 3
realno *w Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago Ovo brzo potezanje kad vide da ide faul će mi zgaditi košarku kao sport. 3
Recommended Posts