realno *w Posted January 25 Posted January 25 Ne videh prošlu, ali ovde baš nema trunke namere, niti je neki neprirodan potez ruke...
Shonewizard Posted January 25 Posted January 25 6 minutes ago, realno *w said: A pasovi čak i gori od odbrane... Ja ne znam da li sam ikad vidio ekipu koja tokom meča ima toliko bezveznih/preglupih/nemogućih dodavanja. Ni na mnogo nižem nivou se ne sjećam nečega sličnoga.
Patriota iz kauca Posted January 25 Posted January 25 Vašington isto odstranjen ili neka povreda? Nisam ispratio od starta, za EL znam da je zvaničan info prehlada.
realno *w Posted January 25 Posted January 25 Kako sada Mijajlović nije skontao da mu je Džekiri napravio livadu, neverovatno. 3 minutes ago, Patriota iz kauca said: Vašington isto odstranjen ili neka povreda? Nisam ispratio od starta, za EL znam da je zvaničan info prehlada. povreda leđa
Patriota iz kauca Posted January 25 Posted January 25 Inače ok mi je sto je Pokusevski klupiran kod Penjaroje. Decko je beskoristan a on je pokrenuo Željkov pad kada je tražio transfer zbog slabe minutaže i onda ga ovaj usiljeno ubacio par utakmica zaredom u prvih pet gde smo jurili zbog Pokuševskog dvocifrenu od prve četvrtine.
realno *w Posted January 25 Posted January 25 9 minutes ago, Shonewizard said: Ja ne znam da li sam ikad vidio ekipu koja tokom meča ima toliko bezveznih/preglupih/nemogućih dodavanja. Ni na mnogo nižem nivou se ne sjećam nečega sličnoga. Ono tipa 5 sekundi gleda u Bruna, telefonira najstrašnije, a onda neobavezni balon pas, prespor, u momentu kada su ovi skupili sa 2-3 igrača oko Bruna... To nisu ono presečene gde se igrač izduži da dohvati loptu, nego najlaganije pokupljene lopte koje se pretavaraju u najlakše kontre... 1
Dzep Posted January 25 Posted January 25 Vidi se da su na konopcima što se snage tiče, ali se trude, pokrivaju jedni druge i relativno racionalno igraju. Žao mi je što Mitar nije dobio malo više minuta (a Sterling malo manje) 1
realno *w Posted January 25 Posted January 25 (edited) Teško da je bilo prostora za Mitra, na uštrb Sterlinga. Sterling baš vuče ceo meč. +20 sa njime na terenu, ubedljivo najbolji u ekipi. Edited January 25 by realno *w
Xpert Posted January 25 Posted January 25 Ne umem da objasnim ova pomracenja mozga u poslednjim minutima utakmica...
realno *w Posted January 25 Posted January 25 Ova gašenja u završnicama postaju neverovatna. Imamo +13 na 66 sekundi do kraja i uspemo sami da zakuvamo.
Crni Posted January 29 Posted January 29 Kako je moguce da se ne svira nista nakon Ledejevog klizeceg u Kalatesa?
Bad Posted January 29 Posted January 29 Mora neko drugi na Brooksa. Sterling ne može pogledom da ga prati.
Stiletto Posted January 29 Posted January 29 Kad bi uspeli nešto da odbrane i uhvate skok u odbrani mogli bi nečem i da se nadamo.
Barkley#34 Posted January 29 Posted January 29 Valjalo bi malo stegnuti odbranu. Nekako smo parirali do sada u napadu ali stalno pucamo. Ubiše nas ispod koša a i ne samo tu.
Xpert Posted January 29 Posted January 29 (edited) Bruno i Dilan su rupetine u defanzivnom skoku i tu nema pomoci, jbg. P.S. Payne bi zaista mogao malo da proba da razigrava saigrace, a ne samo da izvodi neke kerefeke. Edited January 29 by Xpert
realno *w Posted January 29 Posted January 29 Kakvo pljačkanje, ja ne verujem. Ubiju mi volju za gledanjem sudije, više nego svi naši problemi u igri. 1
Stiletto Posted January 29 Posted January 29 Uz ovakav kriterijum suđenja i ono malo što možemo, ne možemo. 1
Xpert Posted January 29 Posted January 29 Mnogo vise sami sebe ubijamo, nego te sudijske sumnjive odluke. 3 cista skoka imali, al nasi centri jednostavno ne znaju. I kao kaznu, svaki put primamo trojku.
Dzep Posted January 29 Posted January 29 Ovo je realan odraz snaga kad se zna s kim i gde igramo, dodaj na to i sudije i to je to. Nemam zamerki, osim defanzivnog skoka, ovakva ekipa sa ovoliko upotrebljivih igrača (a ni Bonga večeras to nije, povredio se protiv Igokee što sam lično video i svaka čast da i ovoliko može) ne može mnogo. Racio mi govori da će pasti u drugom poluvremenu i da će nas Armani dotući, a sa druge strane, srce veruje u preokret, mada stvarno ne vidim kako
Elevator Operater Posted January 29 Posted January 29 Odvratno sudjenje, 4 faula nad Pejnom ali jedino sto sviraju su koraci I sad 3. licna - izmisljena naspram onoga sto naprave nad njim. I tehnicka. Ja bih sudiju zalepio, tako da mu ne zameram.
Recommended Posts