Stiletto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Zašto jednostavno ne posedaju na parket? Isti rezultat bi bio, a ne bi se znojili za džabe.
le piaf Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nikad veći bednici nisu nosili dres ovog kluba. Nikad. 2
Alek The Great Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 10 minutes ago, Don Dusko said: Pa pogledaj na sta lici njegova igra vec neko vreme. Da je kod nas pola ciganlije bi ga silbovalo uveliko. Brown je potpisan na 2god sa nba izlaznom klauzulom. Mozda se tada moglo reci da smo se zajebali, ali letos sigurno ne s obzirom na to kakvu je sezonu imao.
Bode Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovde mora da se otpusti nekoliko igraca, ili da se dodje do nekog dogovora sa njima o raskidu saradnje. Nema ovde leka, kakav crni trener.
Stiletto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Šut Žalgirisa za dva 24/20. Na uličnom basketu bi za ovo pala krv. 2 1
Xpert Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jedino dobro od ovog srozavanja je to sto niko nece hteti da preuzme da vodi ovu grupu jadnika. 4
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovo je tužno...jebeš mi mater, ne postoji dno za ove idiote.
le piaf Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Xpert said: Jedino dobro od ovog srozavanja je to sto niko nece hteti da preuzme da vodi ovu grupu jadnika. Nažalost, naći će se neki mučenik. Želimire, spasio si se. Zameram ti samo jednu stvar, što si dozvolio sebi da okupiš ove jadnike na jednom mestu. I to u svom klubu. 2
dekifisher Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mislim da sam prvi put posle više od 40 godina gledanja KKP ugasio tv. Jebem vam mater
Luchifer89 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Ako neko zna kojim busom ovo čupavo govedo ide na trening, nek javi. Imam neopisivi poriv da mu namažem pundju psećim govnima.
Volter Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kaže Radojević da je Parker izgleda u civilu u drugom poluvrmenu. Nije, u istoj je trenerci kao u prvom poluvremenu.
Eddard Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 16 minutes ago, dekifisher said: Mislim da sam prvi put posle više od 40 godina gledanja KKP ugasio tv. Jebem vam mater Ja sam upravo upalio. I ugasio.
Luchifer89 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Volter said: Kaže Radojević da je Parker izgleda u civilu u drugom poluvrmenu. Nije, u istoj je trenerci kao u prvom poluvremenu. Isti kurac
Xpert Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ja samo pratim Washingtona u defanzivi i smejem se. Kakvo smece. 1
Dzep Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nemoć, sve se nadam proizvešće neki bes, agresiju, nervozu. Ma kakvi, samo mi se plače, a ne mogu ni to. Začarani krug, nema izlaza a neće ga ni biti. Bonga izvini 1 minute ago, Xpert said: Ja samo pratim Washingtona u defanzivi i smejem se. Kakvo smece. Još bolje je kad šutne i promaši. Nema vraćanja nazad, malodušnost na nivou
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jbt bukvalno im u svakom napadu igrac sam na sutu za 3.
Xpert Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Najjace bi bilo da nakon ovoga i Ocokoljic kaze da je dosta. Ne bih krivio coveka, da se razumemo, al bilo bi urnebesno. 8
Recommended Posts