Coz29 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Iskreno mislim da ne postoji sansa da on proigra u EL. Svaka ekipa ga izbuši u odbrani maksimalno u prvih 5 minuta. On i da ubaci 20 svaku, doneće vise štete nego koristi
Luchifer89 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Džabari trenutno uzima poslednje pare od košarke. Sledeće godine može da uzme povoljno kuću u Gajdobri ,pa da odradi KLS sezonu za Hercegovac kao 8. igrač u rotaciji 1
realno *w Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 minutes ago, Coz29 said: Iskreno mislim da ne postoji sansa da on proigra u EL. Svaka ekipa ga izbuši u odbrani maksimalno u prvih 5 minuta. On i da ubaci 20 svaku, doneće vise štete nego koristi Ovo nije ni blizu istine. Sa njegovih 15 poena uz solidne % i istu ovakvu odbranu, mi bi bili na dobitku, nekad većem, nekad manjem. Ali je problem što on nije blizu da to isporuči.
Jakob Aman Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sizofrenija od stolica i hale fmp. Nikad nisam voleo prenose odavde.
Coz29 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6 minutes ago, realno *w said: Ovo nije ni blizu istine. Sa njegovih 15 poena uz solidne % i istu ovakvu odbranu, mi bi bili na dobitku, nekad većem, nekad manjem. Ali je problem što on nije blizu da to isporuči. Apsolutno se ne slažem. Jabari nije prva opcija u napadu, da bi ubacio 15tak poena mora da provede 20+ min na terenu, za tih 20tak minuta u EL bi nas toliko izbusili u odbrani da bi to bilo jezivo. Uostalom pogledaj i ovaj mec, čim udje odmah ga napadaju, zavrte pik, on preuzme i igra se 1 na 1 , gde ili prim kos ili pravi najgluplji moguci faul za dva bacanja
Petkovic Miroslav97 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 11 minutes ago, Jakob Aman said: Sizofrenija od stolica i hale fmp. Nikad nisam voleo prenose odavde. U Čačku je po tom pitanju još gore.
Son_of_a_gun Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Volio bih da vidim procenat protivničkih šuteva preko Jabarija, subjektivni osjećaj je da je tu negdje oko 95%.
Luchifer89 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Varna,Varna,Varnaaaaaa...kaže OVO što prenosi tekmu.
Jakob Aman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ova ekipa u el nema sansi da pobedi bilo koga u gostima. 3
Xpert Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ma ovo nije ekipa, u prvom redu. Mozemo dobiti samo na neku buku, dreku, nalet inspiracije... Zaista jako negotivna skupina individua. 2
realno *w Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 7 sekundi za zadnji napad, čovek sam pretčao teren, naskočio i dao koš. Koja smo komedija. 1
wrach Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovaj skup kesa nece nista osvojiti, nema trika. Oni ne znaju sta igraju, Duejn iskoristio priliku da igra sta njemu prija i to je to. Zao mi samo Bonge. Vreca sa brojem 22 nastavlja da dominira - 14 ima u ovom poluvremenu.
realno *w Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago I onda mi neko kaže, ne treba dovoditi igrače, neće se ništa promeniti.
Luchifer89 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, realno *w said: I onda mi neko kaže, ne treba dovoditi igrače, neće se ništa promeniti. I ako dovedeš 2 nova igrača, debela punđa će biti kurtončina raspala
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Pa kako ne kontate da je sad ovo sto se zelelo, cak i Lakic sad slobodnije sutira, ide na ulaz... niko ne vice... al niko ne konta da ti sa tim stavom i "organizacijom" na duzi rok nista ne dobijas vec sta vise luzer si sigurno...igramo bez nekog sistema, i mozes pobediti samo na neku ludost.. ko ne konta da smo protiv komsija moglo lagano na -20 u istok verovstnoci kao i ovo sto smo okrenuli ne razume kosarku... ovo je takva banda da je to strasno... sta se desilo pa su od solidne ekipe prosle godine sad postali ovo, ja nemam pojma.. Edited 6 hours ago by ScepanScekicSto
Xpert Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, realno *w said: I onda mi neko kaže, ne treba dovoditi igrače, neće se ništa promeniti. Pa i da dovedemo nove igrace, koji je pik ovog tima? Po meni, zaista nije visok. Nema ni naznake timske igre, a ti sto bi dosli, morali bi da se uklope... po meni je ova sezona otpisana. Terati sa postojecim rostorom do kraja sezone, da se nadamo da je Ostoja otici, pa sa novom upravom i trenerom da krenemo u novu pricu. Ovo sad je mucenje. 4
realno *w Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, Luchifer89 said: I ako dovedeš 2 nova igrača, debela punđa će biti kurtončina raspala Pa dobro, al makar ćeš moći da ga klupiraš, ili tegeltiraš. Plus da dovedemo nekoga ko ne prevodi loptu 15 sekundi, pa ne daj bobe malo zna i da probije prvu liniju odbrane, iha.
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6 minutes ago, realno *w said: I onda mi neko kaže, ne treba dovoditi igrače, neće se ništa promeniti. Mogu novi igraci ali neko treba i da ode
realno *w Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, Xpert said: Pa i da dovedemo nove igrace, koji je pik ovog tima? Po meni, zaista nije visok. Nema ni naznake timske igre, a ti sto bi dosli, morali bi da se uklope... po meni je ova sezona otpisana. Terati sa postojecim rostorom do kraja sezone, da se nadamo da je Ostoja otici, pa sa novom upravom i trenerom da krenemo u novu pricu. Ovo sad je mucenje. Ne mislim da imamo neki posebnan pik, ali svakako se treba potruditi da bolje izgledamo. Pa ako baš ubodeš 2 pojačanja, možeš makar za ABA da se pošibaš.
Recommended Posts