Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da, da, do Željka je.

Mislim jeste. Kako je uspeo da skupi ovakvu grupu bednika. 

Dobro sad, dali ste im podršku, ok, sad je vreme da počnete da ih napušavate.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Ludi za Poli said:

Vanja nije EL nivo igraca za dalje od 11. Il 12. igraca u rotaciji, Calathes nije kosarkas uopce. Razlika u kvaliteti bekova ova dva tima je nebo i zemlja.

Nijedan igrac u ovoj ekipi nije EL kalibar, sem Bonge.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Eddard said:

Da, da, do Željka je.

Mislim jeste. Kako je uspeo da skupi ovakvu grupu bednika. 

Dobro sad, dali ste im podršku, ok, sad je vreme da počnete da ih napušavate.

Navijači su veći, jednu utakmicu ih izviždali, sada smo ponovo u ljubavi. Dugo su žalili za Želimirom 😂

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Xpert said:

Ne bih se slozio. Ima kvaliteta al vecina igra van opanaka jer bez Carlika nemas jednog igraca sposobnog kreirat bilo sta s loptom u rukama. Sterling nije Punter da napada non stop u izolacijama, a i sa Punterom u 23/24 sezoni bez pravog kreatora to nije ni blizu dobro izgledalo. 

Posted
3 minutes ago, Xpert said:

E jbg sad, i ovo je baš pretjerivanje. Dodatno, Bonga dosad igra sezonu ispod renomea EL igrača.

• Like 1
Posted
Just now, Shonewizard said:

E jbg sad, i ovo je baš pretjerivanje. Dodatno, Bonga dosad igra sezonu ispod renomea EL igrača.

Nije preterivanje. Imamo igracke odrone i treba to otvoreno reci. Mozda imamo neke borderline i to je to. Zato i jesmo na dnu. Ni u EC ova ekipa ne bi bila blizu vrha.

Posted
1 minute ago, Shonewizard said:

Jesu kalibar ali za 9,10,11,12.

Pored toga su i klošari. 

Posted (edited)

Šef gradilišta je skroz upio identitet ovog tima, samo baca ove ja sam pokusao alibi pasove. Kao da nije dovoljno odvratan suterski, sad malo i ovoga.

P.s.

Cak ni ovaj autoriteta bez lazni glavni trener nece da ubacuje igram-kao-popišan hazard od 2.5 miliona na teren.

Edited by Elevator Operater
Posted

Washington sa svim svojim manama je pojam beka za Calathesa i slicne ojebine. Jos uvijek sam u soku da je nekome palo na pamet potpisati grckog kamenoresca u 2025. godini. 

• Like 1