Barkley#34 Posted yesterday at 07:56 PM Posted yesterday at 07:56 PM Neverovatno je kako Tajrik nume da uhvati loptu. 2
Coz29 Posted yesterday at 07:56 PM Posted yesterday at 07:56 PM Sudijska gamad Tajrik brate uvati je majku joj jebem
LEZA Posted yesterday at 07:56 PM Posted yesterday at 07:56 PM Tajrik, uhvati nekad loptu, samo nekad. . .
Elevator Operater Posted yesterday at 07:56 PM Posted yesterday at 07:56 PM Just now, Barkley#34 said: Neverovatno je kako Tajrik nume da uhvati loptu. Najsnazniji mekusac na svetu 1
Coz29 Posted yesterday at 08:00 PM Posted yesterday at 08:00 PM Dobro je ovo Ako preživimo 3/4 , 4/4 nećemo sigurno 😅 1 3
Luchifer89 Posted yesterday at 08:00 PM Posted yesterday at 08:00 PM Ok je ovo. Odo da zveknem 5icu trodona da spreman dočekam spektakl u trećoj 1 2
Elevator Operater Posted yesterday at 08:01 PM Posted yesterday at 08:01 PM Jbt. Umalo ptsd i da razbijem tv. Just now, Papanikolesku said: Korektno, svih 20 minuta. Jeste. Par nepotrebnih gluposti, to sto su se vracali i okretali oba puta u 2/4 ide bukvalno na nas racun. Ne znam samo dokle Sterling misli da bojkotuje sezonu 1
Dzep Posted yesterday at 08:01 PM Posted yesterday at 08:01 PM Solidnih 20 min. Naravno, vidi se da Oli samo čeka da uđe u brzini više, par "odbrana", dve tranzicije i to je to. S tim što smo mi više pružili nego što sam se nadao 1 minute ago, Luchifer89 said: Ok je ovo. Odo da zveknem 5icu trodona da spreman dočekam spektakl u trećoj Mora krckaš, da ostane na zubima, da ima vreme raspada i budeš spreman šta ja znam, na eventualne produžetke?
Shonewizard Posted yesterday at 08:02 PM Posted yesterday at 08:02 PM Sem one dvije lopte koje nismo pokupili, a morali smo, nije da imam nekih zamjerki.
Barkley#34 Posted yesterday at 08:02 PM Posted yesterday at 08:02 PM Da smo samo malo manje ofanzivnih skokova dopustili bilo bi savršeno, imajući sve u vidu. Valjda se nije Bruno ozbiljnije povredio. 2
Jakob Aman Posted yesterday at 08:02 PM Posted yesterday at 08:02 PM Da se igra samo prvo, bili bi prvi.
Barkley#34 Posted yesterday at 08:03 PM Posted yesterday at 08:03 PM 2 minutes ago, Elevator Operater said: . Umalo ptsd i da razbijem tv. Kad je zategao sa pola zaledio sam se. 3
Son_of_a_gun Posted yesterday at 08:04 PM Author Posted yesterday at 08:04 PM Jel pametno sad prebaciti kanal, ima Sex i grad na Fox life? 🤔 1 2
Coz29 Posted yesterday at 08:04 PM Posted yesterday at 08:04 PM Ja preskačem 3/4 necu gledati kunem se Popušim pljugu, prosetam ispred zgrade, obiđem auto 1
Jakob Aman Posted yesterday at 08:05 PM Posted yesterday at 08:05 PM I da, dobro je sto je Nilikina otisao.
kendrick duckworth Posted yesterday at 08:06 PM Posted yesterday at 08:06 PM (edited) 10+ na kraju 3/4, mrmot dan. Edited yesterday at 08:06 PM by kendrick duckworth
Son_of_a_gun Posted yesterday at 08:09 PM Author Posted yesterday at 08:09 PM Milton mora da iskoči iz uloge šestog igrača, taj nam iskorak treba ko leba. Malo da se preraspodjele njegov i Savin mojo i imali bi dva savršena beka.
Papanikolesku Posted yesterday at 08:11 PM Posted yesterday at 08:11 PM 1 minute ago, Son_of_a_gun said: Milton mora da iskoči iz uloge šestog igrača, taj nam iskorak treba ko leba. Malo da se preraspodjele njegov i Savin mojo i imali bi dva savršena beka. Treba nam, ali teška priča iskreno.
Eddard Posted yesterday at 08:13 PM Posted yesterday at 08:13 PM E zato ću ja da se žrtvujem, nisam dovoljno propatio danas na poslu, pa da odgledam treću i roknem se ko čovek 😎
Recommended Posts