Coz29 Posted Monday at 04:11 PM Posted Monday at 04:11 PM Nik je klasa, odmah ga produžiti i za sledeću
realno *w Posted Monday at 04:13 PM Posted Monday at 04:13 PM 1 minute ago, Coz29 said: Nik je klasa, odmah ga produžiti i za sledeću Odmah idu 2 izgubljene 😄
Gb92 Posted Monday at 04:15 PM Posted Monday at 04:15 PM Nick da je dosao uz Carlica ne bi bilo greske. Imali bi sada 6-2 ovako cemo zavrsiti sezonu u novembru.
realno *w Posted Monday at 04:16 PM Posted Monday at 04:16 PM I eto tako mi odlučimo da taktički ostavimo dobrog šutera samog ceo napad. Samo mi je želja da saznam ko je tu lud, Žoc ili igrači.
realno *w Posted Monday at 04:21 PM Posted Monday at 04:21 PM Za ove faulove u napadu bih tukao sudije, ovaj dodir 3 sekunde posle datog pasa.
Coz29 Posted Monday at 04:23 PM Posted Monday at 04:23 PM 9 minutes ago, realno *w said: Odmah idu 2 izgubljene 😄 Moze i 5 da izgubi, poenta je ista Sta je fora sa Parkerom, bas mi nije jasno
Son_of_a_gun Posted Monday at 04:24 PM Author Posted Monday at 04:24 PM Koliko ovi imaju igrača, subjektivno mi se čini da ih je već 15 bilo na parketu.
realno *w Posted Monday at 04:24 PM Posted Monday at 04:24 PM imamo +5 i zadnji napad i četvrtina se završi 1 razlike... ekipa bolesn u glavu i to je to
Jakob Aman Posted Monday at 04:32 PM Posted Monday at 04:32 PM Sta li je u glavi Dilanu i Dzabariju kad pripaljuju ovako nerezonske suteve
realno *w Posted Monday at 04:39 PM Posted Monday at 04:39 PM 5 minutes ago, Jakob Aman said: Sta li je u glavi Dilanu i Dzabariju kad pripaljuju ovako nerezonske suteve Koji je šut Džabarija bio loš? Ono iz kontre možda, ali je bilo iznuđeno rešenje, vrv je očekivao da će probiti do kraja.
Coz29 Posted Monday at 04:39 PM Posted Monday at 04:39 PM Kakav doktor Kao sto sam vec pisao, najviše ce Parker profitirati dolaskom Kalatesa Pametan je Nik, malo ga i forsira da ga cim pre uvede u ritam i formu, a onda ce se druga pesma pevati
propolis Posted Monday at 04:40 PM Posted Monday at 04:40 PM 6 minutes ago, realno *w said: Ako je ovo namerna, ukinuti košarku. Debili jbt, jedni je kad protivniku ne dozvolis prostor za doskok,a drugo kada napadač šutne i skoči u napred. Nikakve veze sa nesportskom.
realno *w Posted Monday at 04:42 PM Posted Monday at 04:42 PM Just now, propolis said: Debili jbt, jedni je kad protivniku ne dozvolis prostor za doskok,a drugo kada napadač šutne i skoči u napred. Nikakve veze sa nesportskom. Metar napred je skočio. Kako onda igrati odbranu na šutu za tri jbt? Sale Đorđević bi šutirao 20 bacanja po tekmi, on je uvek skraćivao šut.
realno *w Posted Monday at 04:48 PM Posted Monday at 04:48 PM Ajde što smo mi retardirana ekipa, ali ove mikrofaulove stvarno treba podneti.
mister-no Posted Monday at 04:49 PM Posted Monday at 04:49 PM Željko jako blizu jednog fuck you điđi datome time out-a.. baš je ljut celo poluvreme
Recommended Posts