kendrick duckworth Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago u što lepo, u što godi kako je lud moj brat Rique 1
Shonewizard Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, kendrick duckworth said: u što lepo, u što godi kako je lud moj brat Rique Uzeće brat i šut za tri 1
longbowman Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ne treba smetnuti sa uma da je barsa takva kršina da je to neviđeno 1 1
Xpert Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, longbowman said: Ne treba smetnuti sa uma da je barsa takva kršina da je to neviđeno Krisna koja je rutinirala PAO u Atini. 1
kendrick duckworth Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago želim rique/bruno alley oop ali plašim se završiće kod Tegija lopta ili neko od njih dvojice
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Xpert said: Krisna koja je rutinirala PAO u Atini. Pao inace blista u ovoj sezoni?
nemanjaol Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Bezveze menja Zelimir Savu. Glupnje bio sut al to je takav igrac, moras da pustis malo i da divlja, ne odmah da ga menja. Do tad je bio u dobrom ritmu
Coz29 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Samo ovo zelim Borba do poslednjeg atoma Jebe mi se za rezultat Sta mislite, jel ce Parker u drugom da krene, ili je na hlađenju?
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Majstori smo da ne materijalizujemo to sto smo mnogo bolji tim. Brik skroz nespreman u oba smera. Steta sto je Savo sam sebe izveo iz igre brzanjem za tri.
Xpert Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Don Dusko said: Pao inace blista u ovoj sezoni? Znaci i PAO je krsina?
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Xpert said: Znaci i PAO je krsina? Znaci da nije neki argument. U Atini je i ASVEL izgledao kao kompetentan tim a vidimo sad kako prolaze. Svakako veceras ste dobri.
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 9 minutes ago, DameTime said: Zli jezici bi rekli da je on zajedno sa svojim stručnim štabom pripremio utakmicu i namenio uloge igračima. Super. Kakve veze to ima sa reakcijama u realnom vremenu u toku meca? Koliko ih je samo izgubio zakasnelim reakcijama, neke i ove sezone.
Recommended Posts