realno *w Posted October 20 Posted October 20 9 minutes ago, Don Dusko said: Bas su vam produzeci potrebni u ovom trenutku.... Ja navijam za još jedne. Ko ne može da iscima 60% i reši ovo u regularnom delu, treba da igra celu noć. I trening posle tekme. 1
Elevator Operater Posted October 20 Posted October 20 U ovom momentu bi 4-4 u EL bilo da se sutiramo u dupe.
Papanikolesku Posted October 20 Posted October 20 1 minute ago, Elevator Operater said: Najvise sam šokiran (a opet nekako očekivano kod nas) da se rezervisti poput Pokua, Lakića... ne samo resetuju, nego unazade. Sta su koji djavo radili celo leto? Lakić igra u okviru svojih, doduše limitiranih, mogućnosti, mislim da se bori.. ali neće tu nikad biri nekog epohalnog napretka, prosto nema tu košarke u njemu, ali borba i želja su tu. Zar ne?
Elevator Operater Posted October 20 Posted October 20 Just now, Papanikolesku said: Lakić igra u okviru svojih, doduše limitiranih, mogućnosti, mislim da se bori.. ali neće tu nikad biri nekog epohalnog napretka, prosto nema tu košarke u njemu, ali borba i želja su tu. Zar ne? Istina, ali je nekako delovao konkretno korisnije prosle sezone, cak i u EL. Kanalisao je dobro ono sto moze. Sad je nekako ceo taj trud nefokusiran. P.s. kakav omaz zadnjem minutu u Baskoniji ali na 2.0 brzini. 1
ScepanScekicSto Posted October 20 Posted October 20 Carlik nije mogao da hoda Idemo jako u usta vas jebem 2
Patriota iz kauca Posted October 21 Posted October 21 Povredio nam se igrač od kojeg 100% zavise naše ambicije i za kojeg nemamo zamenu. Ali je ok ona fora sa Australijom, Part+ je isto cool, zaradili smo na Nilikini..
Don Dusko Posted Friday at 06:37 PM Posted Friday at 06:37 PM Just now, Jakob Aman said: Kameron Pejn igra tekmu?
Ludi za Poli Posted Friday at 06:38 PM Posted Friday at 06:38 PM Masallah samo 10 sekundi da se prevede lopta i udje u set u napadu
Papanikolesku Posted Friday at 06:40 PM Posted Friday at 06:40 PM Sjajna priprema utakmice 😂 Igrajmo u njihovom tempu, samo jurcaj kao muva bez glave, tu smo dokazano bolji od njih
drperce Posted Friday at 06:40 PM Posted Friday at 06:40 PM Imas 0 faulova i dopustis lagani ulaz, strasno
Coz29 Posted Friday at 06:40 PM Posted Friday at 06:40 PM I sa i bez Kalrika ove veceras nemamo šanse da dobijemo
Eddard Posted Friday at 06:40 PM Posted Friday at 06:40 PM Nemamo pleja i oni to znaju. Jebaće nas ružno. 1
Jakob Aman Posted Friday at 06:43 PM Posted Friday at 06:43 PM Alo bre daj faul neki sekiru preseci ih uklizaj
Papanikolesku Posted Friday at 06:44 PM Posted Friday at 06:44 PM seci im ritam nekim faulom breeeeee
Elevator Operater Posted Friday at 06:45 PM Posted Friday at 06:45 PM Bravo glupani, sada pravite faul
Recommended Posts