Elevator Operater Posted Friday at 06:59 PM Posted Friday at 06:59 PM Zeljko jbt, moze li nekad i neka kkp ekipa da ti ne izgleda jadno i bedno u gostima na startu sezone?
Papanikolesku Posted Friday at 07:00 PM Posted Friday at 07:00 PM 1 minute ago, realno *w said: Ko to može da iskoristi? Na prvu mi deluje da Tajrik može na postu, sirovom snagom. Inače, ništa mi se ovo ne sviđa.
Stiletto Posted Friday at 07:01 PM Posted Friday at 07:01 PM Ovo što mi igramo se ne može ni sramotom nazvati. Debelo je niže od toga. 3
Jakob Aman Posted Friday at 07:02 PM Posted Friday at 07:02 PM Boga mi Željko ništa ti ovo ne valja 1
Patriota iz kauca Posted Friday at 07:02 PM Posted Friday at 07:02 PM Zeljko ako ovo uspe da izgubi, sam treba da ode. A izgubiće.. 1
Elevator Operater Posted Friday at 07:02 PM Posted Friday at 07:02 PM Znam da ne treba nuzno porediti, ali ovo sto desetkovane komsije rade Realu samo cini jos gorim ovo sto mi igramo i kako izgledamo.
PatrickStar Posted Friday at 07:02 PM Posted Friday at 07:02 PM Jezivi smo, da ovi nisu u deficitu sa kvalitetom i da su iole kompletni, imali bi isti rezultat kao iz Dubaija i Madrida.
Luchifer89 Posted Friday at 07:03 PM Posted Friday at 07:03 PM Skineš logo kladionice sa dresa i ode sve ukurac
Xpert Posted Friday at 07:03 PM Posted Friday at 07:03 PM (edited) Grupa gradjana, koja bukvalno odradjuje utakmice. I vole mnogo da se kurce. Da nisu nasi, bili bi mi ekstremno nesimpaticna ekipa. Edited Friday at 07:03 PM by Xpert 1
Papanikolesku Posted Friday at 07:03 PM Posted Friday at 07:03 PM Baskonija u ovom sastavu je EC ekipa, samo da se podvuče. 1
realno *w Posted Friday at 07:04 PM Posted Friday at 07:04 PM (edited) 6 minutes ago, Papanikolesku said: Na prvu mi deluje da Tajrik može na postu, sirovom snagom. Inače, ništa mi se ovo ne sviđa. Ma Tajrik može da završi na postu 2-3 puta po tekmi to da slavimo. Osetkovski bi možda i mogao nekoga da napadne, ali evo ne spuste mu ni kad ostane sa Novelom od 170, a ne nešto drugo. Uglavnom, mislim da je ovo preglupa ekipa da bi kaznila neke mane protivnika. Oni znaju samo da probavaju neku svoju igru, kad to proradi proradi i to je to. Edited Friday at 07:06 PM by realno *w 2
Xpert Posted Friday at 07:09 PM Posted Friday at 07:09 PM Da imam ovoliki budzet i da mi ekipa (posao) lici na ovo (ni na sta), mene bi bas bilo sramota. I razmisljao bih o nekim ozbiljnjim korekcijama, promenama. 1
Elevator Operater Posted Friday at 07:10 PM Posted Friday at 07:10 PM Ne valja kad je nov tim, ne valja ni kada je kontinuitet. Ja ne znam sta Zeljku treba pa da nekad makar zalicimo na polu tim na srartu sezone.
dekifisher Posted Friday at 07:10 PM Posted Friday at 07:10 PM Paničan strah od pogrešnih odluka parališe naše igrače. Nema drugog objašnjenja.
SteveFrancis#3 Posted Friday at 07:12 PM Posted Friday at 07:12 PM Nema ovo nikakve veze sa strahom. Nikakve. 1
Xpert Posted Friday at 07:14 PM Posted Friday at 07:14 PM Ljude boli ona stvar da se iscimaju i niko ne sme da im pisne nista. Al zato Zeljko moze da se izivljava nad klincem od 18 godina. Divna situacija, zaista.
Coz29 Posted Friday at 07:15 PM Posted Friday at 07:15 PM Ovo sto mi igramo je apsolutno sve zasluga trenera 1
realno *w Posted Friday at 07:16 PM Posted Friday at 07:16 PM Ali 5. sekund napada njihov centar sa Karlikom ispod koša, kako to brate?
Elevator Operater Posted Friday at 07:18 PM Posted Friday at 07:18 PM Koji kurac više Dzabari, jbt lebac?
Recommended Posts