Luchifer89 Posted Wednesday at 08:34 PM Posted Wednesday at 08:34 PM Bar nije bilo neizvesno, čuvam terapiju za petak
Stiletto Posted Wednesday at 08:34 PM Posted Wednesday at 08:34 PM Da su ovako igrali sve četiri četvrtine, pa da se nečemu nadamo. Ovako, too little too late.
Don Dusko Posted Wednesday at 08:34 PM Posted Wednesday at 08:34 PM Niste se prekasno upalili vec se Washigtona usralo da pogodi 3 basketaske trojke.Na duze staze to nece fercerati. 1
ScepanScekicSto Posted Wednesday at 08:36 PM Posted Wednesday at 08:36 PM 1 minute ago, Don Dusko said: Niste se prekasno upalili vec se Washigtona usralo da pogodi 3 basketaske trojke.Na duze staze to nece fercerati. da i isto tako su mu iscurela jedna iz kosa i promasio zicere malo su popravili utisak.. sterling nocas nije bio na utakmici
Don Dusko Posted Wednesday at 08:37 PM Posted Wednesday at 08:37 PM Just now, ScepanScekicSto said: da i isto tako su mu iscurela jedna iz kosa i promasio zicere malo su popravili utisak.. sterling nocas nije bio na utakmici Ma ok. Poenta mi je ako ce vam Washigtona zavisiti pobeda/poraz hbg to je odmah po meni red flag da ne valja nesto drugo.
ScepanScekicSto Posted Wednesday at 08:39 PM Posted Wednesday at 08:39 PM 1 minute ago, Don Dusko said: Ma ok. Poenta mi je ako ce vam Washigtona zavisiti pobeda/poraz hbg to je odmah po meni red flag da ne valja nesto drugo. a to znamo da nece uveden je da pokusa da uradi ono sto je uradio i u cemu je najbolji 1
realno *w Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kakav prvi poen Baskonije. Ispala mu lopta, sagnuo se, pokupio je, pa posle svega šutnuo zicer kao na basketu.
Coz29 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ma teraj ga vise u kurac Ne podnosim ga nikako Sve da da 60 poena, smeće od igraca
Papanikolesku Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ova Baskonija nema mesa pod košem uopšte. Eksploatisati do iznemoglosti
realno *w Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, Coz29 said: Ma teraj ga vise u kurac Ne podnosim ga nikako Sve da da 60 poena, smeće od igraca Sa 17/18+ poena uz dobre % se isplati, sve ispod teško. A ne verujem da će često imati to.
realno *w Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 minute ago, Papanikolesku said: Ova Baskonija nema mesa pod košem uopšte. Eksploatisati do iznemoglosti Ko to može da iskoristi?
Coz29 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 minutes ago, realno *w said: Sa 17/18+ poena uz dobre % se isplati, sve ispod teško. A ne verujem da će često imati to. Ovo sto radi u odbrani, ne moze da pokrpi ni 30 da daje svaku
realno *w Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Osetkovskog čuva igrač od 170 mi šutiramo step back trojku.
Xpert Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Nasa odbrana je skandal nad skandalima, a Zeljko se ponasa da je sve pod kontrolom.
Recommended Posts