Luchifer89 Posted Wednesday at 08:34 PM Posted Wednesday at 08:34 PM Bar nije bilo neizvesno, čuvam terapiju za petak
Stiletto Posted Wednesday at 08:34 PM Posted Wednesday at 08:34 PM Da su ovako igrali sve četiri četvrtine, pa da se nečemu nadamo. Ovako, too little too late.
Don Dusko Posted Wednesday at 08:34 PM Posted Wednesday at 08:34 PM Niste se prekasno upalili vec se Washigtona usralo da pogodi 3 basketaske trojke.Na duze staze to nece fercerati. 1
ScepanScekicSto Posted Wednesday at 08:36 PM Posted Wednesday at 08:36 PM 1 minute ago, Don Dusko said: Niste se prekasno upalili vec se Washigtona usralo da pogodi 3 basketaske trojke.Na duze staze to nece fercerati. da i isto tako su mu iscurela jedna iz kosa i promasio zicere malo su popravili utisak.. sterling nocas nije bio na utakmici
Don Dusko Posted Wednesday at 08:37 PM Posted Wednesday at 08:37 PM Just now, ScepanScekicSto said: da i isto tako su mu iscurela jedna iz kosa i promasio zicere malo su popravili utisak.. sterling nocas nije bio na utakmici Ma ok. Poenta mi je ako ce vam Washigtona zavisiti pobeda/poraz hbg to je odmah po meni red flag da ne valja nesto drugo.
ScepanScekicSto Posted Wednesday at 08:39 PM Posted Wednesday at 08:39 PM 1 minute ago, Don Dusko said: Ma ok. Poenta mi je ako ce vam Washigtona zavisiti pobeda/poraz hbg to je odmah po meni red flag da ne valja nesto drugo. a to znamo da nece uveden je da pokusa da uradi ono sto je uradio i u cemu je najbolji 1
realno *w Posted Friday at 06:48 PM Posted Friday at 06:48 PM Kakav prvi poen Baskonije. Ispala mu lopta, sagnuo se, pokupio je, pa posle svega šutnuo zicer kao na basketu.
Coz29 Posted Friday at 06:53 PM Posted Friday at 06:53 PM Ma teraj ga vise u kurac Ne podnosim ga nikako Sve da da 60 poena, smeće od igraca
Papanikolesku Posted Friday at 06:54 PM Posted Friday at 06:54 PM Ova Baskonija nema mesa pod košem uopšte. Eksploatisati do iznemoglosti
realno *w Posted Friday at 06:54 PM Posted Friday at 06:54 PM Just now, Coz29 said: Ma teraj ga vise u kurac Ne podnosim ga nikako Sve da da 60 poena, smeće od igraca Sa 17/18+ poena uz dobre % se isplati, sve ispod teško. A ne verujem da će često imati to.
realno *w Posted Friday at 06:56 PM Posted Friday at 06:56 PM 1 minute ago, Papanikolesku said: Ova Baskonija nema mesa pod košem uopšte. Eksploatisati do iznemoglosti Ko to može da iskoristi?
Coz29 Posted Friday at 06:57 PM Posted Friday at 06:57 PM 2 minutes ago, realno *w said: Sa 17/18+ poena uz dobre % se isplati, sve ispod teško. A ne verujem da će često imati to. Ovo sto radi u odbrani, ne moze da pokrpi ni 30 da daje svaku
realno *w Posted Friday at 06:58 PM Posted Friday at 06:58 PM Osetkovskog čuva igrač od 170 mi šutiramo step back trojku.
Xpert Posted Friday at 06:58 PM Posted Friday at 06:58 PM Nasa odbrana je skandal nad skandalima, a Zeljko se ponasa da je sve pod kontrolom.
Recommended Posts