Coz29 Posted October 15 Posted October 15 2 minutes ago, Ludi za Poli said: Brate ja imam osjecaj da Real ovdje igra koliko treba odnosno da mogu u svakom trenutku napravit seriju i odvojit se na 15-20 razlike ako se Partizan iole priblizi. Meni deluju kao hijene, nabili bi nas u 50 da mogu
Grobarcina1992 Posted October 15 Posted October 15 Željko je došao 2021 godine od tad do dana današnjeg igrači mu ne znaju da koriste male faulove ovo je nemoguće.
Luchifer89 Posted October 15 Posted October 15 (edited) On the bright side - dobra ona brineta iza naše klupe Edited October 15 by Luchifer89 1
SamoFlacko Posted October 15 Posted October 15 3 minutes ago, ChrisJudd said: Ok, izgubili smo, ajde bar da ih ne umaramo za petak Tako su i dosli i to je dokaz da smo mali klub jer biramo utakmice.
fradler Posted October 15 Posted October 15 Reče Srlo da se Forest povredio, to vam je zicer u petak. 1
Elevator Operater Posted October 15 Posted October 15 Just now, Luchifer89 said: On the bright side - dobra ona brineta iza naše klupe Nit je moja, nit tvoja, nit Barklijeva. No bright side
PatrickStar Posted October 15 Posted October 15 Dva puta ih okreće Hezonja ko na malom fudbalu, mali faul imaju, ali malo mozga teško
longbowman Posted October 15 Posted October 15 Ako je ova utakmica cena da više ne gledamo gospodina neka smo je platili 2
ChrisJudd Posted October 15 Posted October 15 Just now, SamoFlacko said: Tako su i dosli i to je dokaz da smo mali klub jer biramo utakmice. Mislio sam da ne umorimo Real
Elevator Operater Posted October 15 Posted October 15 Ne biramo mi utakmice. Mi prosto istorijski zlazimo na teren kao preplašene curice u Madridu i Barseloni.
ScepanScekicSto Posted October 15 Posted October 15 2 minutes ago, PatrickStar said: Dva puta ih okreće Hezonja ko na malom fudbalu, mali faul imaju, ali malo mozga teško Umrexu ovo nexu razumeti... da te okrene kao najgoreg pocetnikq a imas mali faul... sterling nije za organizaciju
jedibojan Posted October 15 Posted October 15 Lepi Mario je drugi put odigrao kozaracko. Ne umanjuje pickast pristup ali eto
PatrickStar Posted October 15 Posted October 15 1 minute ago, ScepanScekicSto said: Umrexu ovo nexu razumeti... da te okrene kao najgoreg pocetnikq a imas mali faul... sterling nije za organizaciju Nema šta, koncentracija. To se uči u mladjim pionirima. Ovo drugo, fali plej, niti od Washa ima leba niti Shake to može, ali siguran sam da Zelimir to ne vidi tako. 1
Dzep Posted October 15 Posted October 15 Same old story, to je ono od čega mi je muka. I sve mislim da ću da se naviknem, ali nikako da dočekan taj momenat
Xpert Posted October 15 Posted October 15 (edited) 1 minute ago, Dzep said: Same old story, to je ono od čega mi je muka. I sve mislim da ću da se naviknem, ali nikako da dočekan taj momenat Nikad se necu navici na ovakav pristup i stav, ali ako nista drugo, mogu da ugasim tekmu, ili izadjem iz dvorane. Edited October 15 by Xpert 1
Dzep Posted October 15 Posted October 15 1 minute ago, Xpert said: Nikad se necu navici na ovakav pristup i stav, ali ako nista drugo, mogu da ugasim tekmu, ili izadjem iz dvorane. Ja ne mogu ni to, zato i kukam. Bukvalno bezizlazna situacija
Elevator Operater Posted October 15 Posted October 15 Daj eto makar da se bušotina dovede u suterski ritam. Hoce li upisati jos 1 poen?
Coz29 Posted October 15 Posted October 15 Sudije da puse kurac isto Sta oni gledaju I sude ovo je sramota 1
Elevator Operater Posted October 15 Posted October 15 Just now, Coz29 said: Sudije da puse kurac isto Sta oni gledaju I sude ovo je sramota Iznenadjen? A zasto bacanja?
kendrick duckworth Posted October 15 Posted October 15 Kako bezobrazan faul + vaćare za tricu Džabarija još uvek. Na sve to, lipsaće Tavares, usraće ga Izundu u petak.
Recommended Posts