kendrick duckworth Posted October 15 Posted October 15 Došli smo u Španiji po 1:1 i da razigramo Real pred komšije. 1 7 2
ScepanScekicSto Posted October 15 Posted October 15 Sramotni smo... iebe mi se za rezultat ali da ovako izadjes
Nini3112 Posted October 15 Posted October 15 Uff,bas lose ali izgleda mi da vec Zeljko odmara nosioce
Xpert Posted October 15 Posted October 15 (edited) Nikakva komunikacija u odbrani, nikakav trud, nikakva zelja, nikakav stav. Sramno po bezbroj osnova. P.S. I sad Zeljko silji patku nad Murinenom, zbog lose komunikacije u odbrani, a ne vidi sta mu radi Parker od starta sezone. Edited October 15 by Xpert
Dzep Posted October 15 Posted October 15 Željko može da odjebe, Murinena na prvu vaspitava, a Polu kaska za Hezonjom kod prve trojke i ostaje u igri još 5 min nakon toga, kako vaspitavanje nije za svakoga isto? 1
SteveFrancis#3 Posted October 15 Posted October 15 9 od 10 nas ovde je znalo da ce otprilike ovako izgledati 4
Coz29 Posted October 15 Posted October 15 7 minutes ago, kendrick duckworth said: Došli smo u Španiji po 1:1 i da razigramo Real pred komšije. Istamburace nas I Baskonija isto ovako
Barkley#34 Posted October 15 Posted October 15 Da me ne mrzi vratio bih da pogledam koliko puta su se prošetali do našeg obruča.
Luchifer89 Posted October 15 Posted October 15 Just now, Barkley#34 said: Da me ne mrzi vratio bih da pogledam koliko puta su se prošetali do našeg obruča. Ko god je krenuo na dvokorak, prošao je 1
wrach Posted October 15 Posted October 15 Isto tako, na postavljen napad mi ne mozemo da pridjemo njihovom obrucu
Recommended Posts