Coz29 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago U nedelju sam se oženio, manje stresa sam imao nego oko ovih naših ludaka Jebem li ti time out u kurac vise 2 3
Elevator Operater Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Zeljko opet kasni. Pa uzmi tajmaut na vreme, makar da ti ne pocrkaju igraci, u pm vise. 1
Shonewizard Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Just now, Coz29 said: U nedelju sam se oženio, manje stresa sam imao nego oko ovih naših ludaka Jebem li ti time out u kurac vise Neka je sa srećom! 1
Elevator Operater Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ne moze Milton koji je i dalje pao s marsa da igra pleja u ovakvom naletu Milana i ovakvoj nasoj petorci. Cim je pogledao Dilana znao sam da je izgubljena lopta 1
Elevator Operater Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Koliko su sabani dali trojki u 3/4 !? Zakon velikih brojeva, nista?
greenenvy Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Daj tehnicku Mesini u pm vise. Usao covek metar u teren
Xpert Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Just now, Elevator Operater said: Koliko su sabani dali trojki u 3/4 !? Zakon velikih brojeva, nista? Sve otvoren sut, do otvorenog suta. Bukvalno nema sta tu zakon velikih brojeva da se mesa.
Coz29 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Jbt pa de žurite, igraj ceo napad, neka iskoriste bonus, uspori, kud žurite jbt, ima jos cela četvrtina, uvedite ih u nervozu, oni treba da jure rezultat a ne misli Gospode dragi, sta ih trenirao koj moj i
Barkley#34 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Haotični smo i poprilično bez odbrane poslednjih par minuta.
Elevator Operater Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Jos ce nas do kraja rutinirati ako se samo ovo prelije u prva 2 minuta.
Coz29 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Just now, Barkley#34 said: Haotični smo i poprilično bez odbrane poslednjih par minuta. Bez trenera brate, nabijemo razliku onda kada sve ulazi, cim stane sut, nemamo nikakav plan, sve se svodi na individualni kvalitet i igru 1 na 1
Elevator Operater Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) 2 minutes ago, Xpert said: Sve otvoren sut, do otvorenog suta. Bukvalno nema sta tu zakon velikih brojeva da se mesa. Sto nama ne udje svaki otvoren sut u ovoj meri? Edited 18 hours ago by Elevator Operater
Papanikolesku Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ajde vraćaj Sterlinga i Parkera, nemoj se igrati sa utakmicom
Xpert Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Just now, Elevator Operater said: Sto nama ne udje svaki otvoren sut u ovoj meri? Zato sto nam suteri nisu dovoljno dobri. 1
SteveFrancis#3 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Sace Dwiz nekome da jebe kevu. Nama ili njima, videcemo.
Xpert Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 minute ago, SteveFrancis#3 said: Sace Dwiz nekome da jebe kevu. Nama ili njima, videcemo. Imamo odgovor. Kakav bezobrazni dripac. 1
Elevator Operater Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Dao bih mu ispisnicu sada. Sto je mnogo, mnogo je. 1
Recommended Posts