SteveFrancis#3 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago A sta tacno igra Poku evo vec x minuta. Ako ne moze, ne moze, koja je poenta da kanali i nas i svoje samopouzdanje...
Marvin Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja ne shvatam što mora da bude kompletna prva ili druga petorka, valjda sme da se meša? 1
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Napad ove postave nula, ali drže odbranu ko dobermani. Samo da izdrže. Jedanaest naših, deset njihovih dosad na parketu. Duplo kolo.
Coz29 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ma Poku je najmani problem. Mnogo veći je Parker koji je neupotrebljiv na obe strane parketa. Izgleda kao da je došao sa stavom da je neko kosarkasko božanstvo. Sramotan je!
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bas los osecaj imam, ona cuvena gde se mi mucimo da stvorimo prenost, a oni se vrate ocas sa 2 trojke. Tako se lomi samopouzdanje ekipe.
Papanikolesku Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 4 minutes ago, Coz29 said: Ma Poku je najmani problem. Mnogo veći je Parker koji je neupotrebljiv na obe strane parketa. Izgleda kao da je došao sa stavom da je neko kosarkasko božanstvo. Sramotan je! Loš je bio u prvoj, a ko pa nije. Ne znam šta mu samo sad zameraš, čovek je na klupi već 6 minuta. Edited 2 hours ago by Papanikolesku
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Hoce li ovo biti nasa sezona? Ova samoubistva? Jel zicer ovogodisnji skok?
Coz29 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Papanikolesku said: Loš je bio u prvoj, a ko pa nije. Ne znam šta mu samo sad zameraš, čovek je na klupi već 6 minuta. Kako sta brate, ono sto jr igrao nije kosarka. 2 glupa faula i pripaljuje cim dobije loptu. Pa to mozemo i ti i ja
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago MRS U P**** MATERINU I VAS ULAZ I VAS ZICER. 1
Jakob Aman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Opet jebeni ziceri... Vracaj Karlika i Sterlinga jbt
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kakva razlika u klasi izmedju 2 nase petorke. Samo jos Sejk da se uhoda i Hakinen pusti sa lanca. Poku moze slobodno da ide ds nabacuje jos misica, dzabe. Just now, DameTime said: Počinjem da se pitam da li gledamo istu utakmicu. Jedino ako si pocela na 32:31 😁 1
Xpert Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ogromna je razlika izmedju prve petorke i ostatka ekipe. Morace taj gep da smanji i da 2nd unit organizuje nesto. Edited 2 hours ago by Xpert 2
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Malo iz vedra neba, ali Tajrik ce igrati bolje i imace on svojih 20+9 partija, ali definitivno on nije neko za koga se moze reci "prvi centar". Ok kada ga ide, treba da igra dosta. Ali ne sme nam od njega zavisiti sezona na centarskoj poziciji. Mora sto bolji, sto pre.
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Opa, opa! 3 minutes ago, Elevator Operater said: Jedino ako si pocela na 32:31 😁 Bez obzira na rezultat, izgledamo daleko bolje nego u prvoj utakmici. Mada je ono bio baš užas, teško je moglo gore. I opet se nešto kuka i drami. 1
Recommended Posts