Petkovic Miroslav97 Posted September 30 Posted September 30 Just now, La mano de Dios said: Bejkon je igracina nema sta. I Kabangele. Zver
Xpert Posted September 30 Posted September 30 Ma moze da trazi on sto timeoutova, hustle igraca nije tu.
Coz29 Posted September 30 Posted September 30 Just now, Barkley#34 said: Kao da stoti put gledam istu utakmicu. Apsolutno, sve vec vidjeno
Dzep Posted September 30 Posted September 30 Sad traži Tajm aut, odlično, 14:2 serija Ne mogu više, osećaj je apsolutno užasan, nemoćan sam da se borim protiv ovoga... Identični isti problemi u krug, svaka sezona isto 1
Papanikolesku Posted September 30 Posted September 30 Ne vredi, ne znam šta više reći.. 12 0 seriju dopušta Obradović, kasni sa svim mogućim košarkaškim stvarima na ovoj utakmici.. 1
zemljoradnik Posted September 30 Posted September 30 (edited) Lik ceka minus 11 da zove time šou. Edited September 30 by zemljoradnik 1
PatrickStar Posted September 30 Posted September 30 Zelimir zove time out kada smo došli od +1 na -11. Sve izmedju bilo ok izgleda. 1
Barkley#34 Posted September 30 Posted September 30 (edited) Ne mogu ni da nabrojim šta smo sve sjebali u poslednjih nekoliko minuta. Edited September 30 by Barkley#34 Slovo
SamoFlacko Posted September 30 Posted September 30 kriviti igraca pored ovakvog trenera nije na mjestu, ovo je njegov pecat. 2
Don Dusko Posted September 30 Posted September 30 Msm nerealno je ovo.Vratite se i povedete i onda opet dozvolite da se lagano vrate na +10.
Gb92 Posted September 30 Posted September 30 zadrzis ceo tim nadogradis ga sa dobrim igracima i dodje instan evroligas sa slicnim budzetom i nalupa te
Xpert Posted September 30 Posted September 30 (edited) Sve pocinje od odbrane. Mi je ne igramo. I tu je pocetak i kraj svake ozbiljne price. Pokusavamo taj bedni switch u svim mogucim i nemogucim situacijama, i svaka ekipa ce to lagano koristiti. Edited September 30 by Xpert
kojihit Posted September 30 Posted September 30 Kakvi smo kamenjari, nekad ne verujem hahahahahahahaha
Xpert Posted September 30 Posted September 30 (edited) A i napad postao bezidejan i sve se svodi na solo resenja. Jebeni dan mrmota. Znamo ko je jedina konstanta u ovom timu. Edited September 30 by Xpert
Recommended Posts