Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, La mano de Dios said: Bejkon je igracina nema sta. I Kabangele. Zver
Xpert Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ma moze da trazi on sto timeoutova, hustle igraca nije tu.
Coz29 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Barkley#34 said: Kao da stoti put gledam istu utakmicu. Apsolutno, sve vec vidjeno
Dzep Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sad traži Tajm aut, odlično, 14:2 serija Ne mogu više, osećaj je apsolutno užasan, nemoćan sam da se borim protiv ovoga... Identični isti problemi u krug, svaka sezona isto 1
Papanikolesku Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne vredi, ne znam šta više reći.. 12 0 seriju dopušta Obradović, kasni sa svim mogućim košarkaškim stvarima na ovoj utakmici.. 1
zemljoradnik Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Lik ceka minus 11 da zove time šou. Edited 3 hours ago by zemljoradnik 1
PatrickStar Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Zelimir zove time out kada smo došli od +1 na -11. Sve izmedju bilo ok izgleda. 1
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ne mogu ni da nabrojim šta smo sve sjebali u poslednjih nekoliko minuta. Edited 3 hours ago by Barkley#34 Slovo
SamoFlacko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago kriviti igraca pored ovakvog trenera nije na mjestu, ovo je njegov pecat. 2
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Msm nerealno je ovo.Vratite se i povedete i onda opet dozvolite da se lagano vrate na +10.
Gb92 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago zadrzis ceo tim nadogradis ga sa dobrim igracima i dodje instan evroligas sa slicnim budzetom i nalupa te
Xpert Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Sve pocinje od odbrane. Mi je ne igramo. I tu je pocetak i kraj svake ozbiljne price. Pokusavamo taj bedni switch u svim mogucim i nemogucim situacijama, i svaka ekipa ce to lagano koristiti. Edited 3 hours ago by Xpert
Xpert Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) A i napad postao bezidejan i sve se svodi na solo resenja. Jebeni dan mrmota. Znamo ko je jedina konstanta u ovom timu. Edited 3 hours ago by Xpert
Recommended Posts