Patriota iz kauca Posted September 6 Posted September 6 Toliko mu beše, rešio Ostoja da nema ništa bez para..
Son_of_a_gun Posted September 6 Author Posted September 6 Strim je ugašen jer “kk partizan potražuje autorska prava na njega”. Mater ti alavu onu naprednjačku. 2 1
ScepanScekicSto Posted September 6 Posted September 6 Slabo sta ovde moze da se vidi Al eto cini mi se da je Nilikina dosao nalozen
Son_of_a_gun Posted September 7 Author Posted September 7 @Don Dusko preimenuj ovo pa da tjeramo dalje.
Barka73 Posted September 7 Posted September 7 1 minute ago, therion said: gde se moze gledati? Da vam zvezdaš nalazi linkove
SteveFrancis#3 Posted September 7 Posted September 7 11 minutes ago, ScepanScekicSto said: Nilikina opet povredjen Srecan pocetak sezone!
realno *w Posted September 7 Posted September 7 Kakva zadnja promena Duejna, šteta što to nećemo videti iz drugog ugla. Prosuo je ovoga.
Jakob Aman Posted September 7 Posted September 7 15 minutes ago, Barka73 said: Da vam zvezdaš nalazi linkove Nije lepo da se sprdas.
realno *w Posted September 7 Posted September 7 Mekormak nam pravi probleme. Topla voda kaming: treba nam dobra petica.
realno *w Posted September 7 Posted September 7 (edited) meni za sada nijednom... Mislim nije ono da tečno ide slika, pravi strim, ali ne prekida... ______ Lakić nam igra četvorku. Edited September 7 by realno *w
ScepanScekicSto Posted September 7 Posted September 7 Mislim da zeljko hoce da vidi ko od ovih ostalih + novajlije moze da doprinese
realno *w Posted September 7 Posted September 7 Miltonu se baš vidi ona "NBA igrač prvi put u Evropi" problematika... ali ok, rano je još za predviđanja koliko će taj period trajati.
Jakob Aman Posted September 7 Posted September 7 Za kos vise. Jer od odbrane i skoka ni ove godine nema leba.
realno *w Posted September 7 Posted September 7 2 minutes ago, Jakob Aman said: Za kos vise. Jer od odbrane i skoka ni ove godine nema leba. Rano je još za to. Najviše su lopti poskidali kada je Lakić bio na 4. Sa Bongom na 3, naročito sa Dilanom na 4 i Tajrikom ili tim pojačanjem na 5, skok bi morao da bude ok. Taj centar što se dovodi mora biti jak na skoku.
realno *w Posted September 7 Posted September 7 4 minutes ago, ScepanScekicSto said: Brat Jabari... sva lakoca igranja Sipa, neverovatno... A brata Duejna ne mogu lasom da uhvate. 1
ScepanScekicSto Posted September 7 Posted September 7 Za pocetak Milton se ne boji na napadne kos.. 1
realno *w Posted September 7 Posted September 7 18 minutes ago, ScepanScekicSto said: Hahahaha Dwiz kao na ringispilu u KLSu 😂😂😂😂😂 1
Recommended Posts