Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Makabi stvarno indijastina. Kako su brzo ispustili +10
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Ladno Stolica uzima ove izjave od igrača sa sve cvikama za sunce. Koliko neprijatna njuška, klasičan lik za izbegavanje. Ne znam kako toliko dugo opstaje na televiziji. 1
MrTripleDouble Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Gleda li neko Paris-Bayern, ne verujem sta vidim od Majka. Covek igra sve od 1-4. Prevodi lotpu, zadnje promene, prednje promene, sutira trojke u tranziciji... Sa kakvi samopouzdanjem igra, neverovatno. Ovo ni u naznakama nismo videli od njega u Partizanu gde je sveden na ulogu prasinara. Gordi je majstor da nadje ulogu igracu i da ovaj kod njega igra najbolju kosarku.
Сандро Лаки Ђентиле Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 minutes ago, Chaos Is Me said: Ladno Stolica uzima ove izjave od igrača sa sve cvikama za sunce. Koliko neprijatna njuška, klasičan lik za izbegavanje. Ne znam kako toliko dugo opstaje na televiziji. Крстио сам се кад сам га видео. “Будите здрави, весели, лепи и дебели” лик из Додатног убрзања. Делује као да пре овога није погледао ниједну утакмицу.
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Vokeru ne odgovara sistem igre u Zalgirisu, sad ovde divljastina na max pa se opet raspada, rekao bih da njemu generalno nista u Evropi ne odgovara i da mu je ovo poslednji El angazman. Ali koliko se Mirotic raspada od pocetka sezone, ovo je bas bolno gledati koliko nista ne moze. Edited 1 hour ago by La mano de Dios
Carl Johnson Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Luvavu bas bolesno dobro igra. Baskonia procvetala od kad nema Howarda i Foresta. Edited 1 hour ago by Carl Johnson
La mano de Dios Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Carl Johnson said: Luvavu bas bolesno dobro igra. Baskonia procvetala od kad nema Howarda i Foresta. Howard da ali da su imali Foresta sve vreme imali bi jos koju pobedu vise, Forest je njima bitan kao Karlik Partizanu. 6
Nikom nista Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 15 minutes ago, La mano de Dios said: Vokeru ne odgovara sistem igre u Zalgirisu, sad ovde divljastina na max pa se opet raspada, rekao bih da njemu generalno nista u Evropi ne odgovara i da mu je ovo poslednji El angazman. Ali koliko se Mirotic raspada od pocetka sezone, ovo je bas bolno gledati koliko nista ne moze. Cuva se za Beograd... da oplodi obe strane brda 🤣
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Navijam da Makabi izvuče ovde pobedu ali velika je šansa da opet brainfartuju u završnici.
m0k1 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakva rampa Hejsa... Makabi mi bas ima gubitnicki mentalitet.
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Mirota prop'o. Kakve su ovo cigletine Do sledece nedelje
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Al zalepi blokadu Hayes ovom mučeniku, kao mene što bi zalepio.
La mano de Dios Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dzejms ovaj poslednji posed odigrao kao da ga zaposeo duh Lonija Vokera, inace do sad je imao perfektnu utakmicu.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bas je isprivatizovao zavrsnicu James. Dzabe odlicna igra pre toga.
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kako Srki rece Mike James 30 poena bez grama soliranja, tako ovaj nakon toga uze 3 suta kao poslednji indijanac, da bi mu i Lonnie cak pozavideo.
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Don Dusko said: Bas je isprivatizovao zavrsnicu James. Dzabe odlicna igra pre toga. On i Voker mogu da igraju 1 na 1 produžetak, takva je bila završnica četvrte četvrtine.
Grobarcina1992 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) James je ego manijak ne bi je dodao da mu pištolj na čelo staviš. Edited 1 hour ago by Grobarcina1992
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Setac je bas zalutao u Evropu,ponasa se kao da je otisao u Kinu
Recommended Posts