Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Chaos Is Me said:

Imaju i Tarpeya na SG/SF koji je defanzivni specijalac i zna da pogodi spot up. Meni je ok što su pustili Calathesa, ne vidim šta će im on, ali downgrade sa Loyda na Nedovića je baš WTF potez.

Neka malo i njima Nedare...šta si zapeo.

Eto komšije trebaju  baš tog Kalatesa. 

Mi imamo Jaga za 700k...

Najbolje se uči na svojim greškama...

Posted
11 hours ago, fedor said:

Apsolutno mi nije namera da branim Izraelce i njihov uticaj na sve sfere drustva, ne samo na kosarku, ali ova domacinstva turskih klubova i Dubai van svojih hala u EL su posledica nemogucnosti njihovih drzava da organizuju bezbedno te meceve. Sama EL ne zahteva to od njih, vec je Turska bila u fazonu mi ne garantujemo niciju bezbednost na tim mecevima, cak sta vise znamo da ce se nesto lose desiti tako da organizujte te utakmice negde drugde. 

A zašto je Valensija dočekala Hapoel kući bez navijača? Ili ni Španija ne garantuje bezbednost? Ili garantuje od kluba do kluba??

Ovo je klasično iživljavanje Izraela nad  celom ligom, da ne idemo u neke druge sfere.

Ovaj deo, koji uopšte nije nerelalan kada dodje play off, ljudi budu bili domaćini po Sarajevu, Poljskoj, Beču ili možda bude i bez navijača, ako se oni osete ugroženim, je skandal i čini ligu već sad neregularnom.

Posted (edited)
38 minutes ago, Todo said:

A zašto je Valensija dočekala Hapoel kući bez navijača? Ili ni Španija ne garantuje bezbednost? Ili garantuje od kluba do kluba??

Ovo je klasično iživljavanje Izraela nad  celom ligom, da ne idemo u neke druge sfere.

Ovaj deo, koji uopšte nije nerelalan kada dodje play off, ljudi budu bili domaćini po Sarajevu, Poljskoj, Beču ili možda bude i bez navijača, ako se oni osete ugroženim, je skandal i čini ligu već sad neregularnom.

Čini mi se da je baš Edin o ovom pričao kako je u Valensiji izuzetno jaka pro Palestinksa solidarnost pa zbog toga gradska/španska vlast nije mogla da garantuje bezbednost gostujućim navijačima. Dok bi recimo u Madridu meč mogao da bude odigran bez ikakvih problema. Tako da je moguće da je što se tiče Španije upravo ovo boldovano iz tvog teksa tačno. Iako možda na prvu i ne zvuči toliko logično.

Edit: sad kad vratim film unazad ništa mi nije logično što se tiče ove utakmice između Valensije i Hapoela. Oni su prošle sezone 2 puta igrali utakmice polufinala EK u Valensiji uz prisustvo navijača.

Edited by Estrella Roja
  • Like 1
Posted
2 minutes ago, Todo said:

Gradske vlasti su zbog pro-palestinskih protesta odlucile da nije bezbedno pustati ljude u halu i zabranili su navijace, opet procena domacina, a ne zahteva el ili Izraela. 
Slazem se da je sve ovo jedan veliki cirkus, ali su ova domacinstva samo posledica nemogucnosti pojedinih drzava (u ovom slucaju gradova) da obezbede bezbednost jer u krajnjem slucaju nemaju budzet za to i kostalo bi ih boga oca dok recimo u Izraelu ce se utakmice odvijati bez ikakvih incidenata jer im je takva vrsta kontrole svakodnevica, a finansijski trosak manje vazna stavka. 

• Like 2
Posted (edited)
5 hours ago, pendulum said:

Izraelci ne stavljaju pečate u pasoše. Dobiješ papirić za ulaz i izlaz iz zemlje. 

mislio sam na vizu. 

Moj prijatelj je pre 5-6 godina morao da ,,izgubi'' sošku sa izraelskom vizom da bi putovao u Dubai.

1 hour ago, Dragan Mićić said:

Jebote Nedari granica 3,5 poena veceras. Zamalo da sjebe i Le branka i njegovu granicu od 2,5 😶

Nemanja igra 11mpg sa 3,3ppg i indexom 1.8

Tankosava i za EC level. Taj ko mu je ponudio produžetak ugovora kod nas taj nam dobro ne misli.

Dobrić je sa istom minutažom na 7.5ppg.

573358822_18362021725091785_509714070043

pokajte se sineri...

Edited by Wingwalker
  • Like 1
  • Ha-ha 5
Posted
3 hours ago, Wingwalker said:

mislio sam na vizu. 

Moj prijatelj je pre 5-6 godina morao da ,,izgubi'' sošku sa izraelskom vizom da bi putovao u Dubai.

Nemanja igra 11mpg sa 3,3ppg i indexom 1.8

Tankosava i za EC level. Taj ko mu je ponudio produžetak ugovora kod nas taj nam dobro ne misli.

Dobrić je sa istom minutažom na 7.5ppg.

573358822_18362021725091785_509714070043

pokajte se sineri...

Talija! 7/7

Posted

Hapoel bas nekako bezlican.

Mislim na celu EL kampanju. Imaju rezultat ali nesto mi ne puni oko.

Najvecem nikako da dosude tehnicku...

Posted

Izlaskom Micića proigrao je Hapoel. Sa Džonsom i Bleknijem su imali daleko bolji protok lopte, tad su i napravili prednost. Blekni je zajeban igrač, 55% ove sezone za 3. Neverovatno kako se lagano digne na šut i to kad se najmanje nadaš. 

Posted

Bukvalno su tim trojkama i prelomili. Partizan se dobro držao u prvom poluvremenu. Inače, neko već reče, iako Hapoel ima veliki kvalitet, baš su antipatična ekipa. Beskrvna... Plafon im je veliki, ali verujem da će padati tokom sezone kako ostali budu rasli... 

Posted

Nepopularno mišljenje trenutno al ništa mi se ne svidja kako igra Hapoel. Ok, rezultati su tu za sad, ali odbijam da povjerujem da će s ovakvom košarkom biti konkurentni za neki ozbiljniji rezultat. 

Da, imaju jake individualce, ali previše je tu "izolacija", a premalo koriste visoke. Micić koji ima  ovlašćenja da potegne s 9 metara u svakom trenutku...Mislim, hajde, pobjeđuju, ali očekujem njihov pad uskoro. 

Posted
17 minutes ago, Volter said:

Novak juče gledao Pao, danas Oli. Sutra će Zvezdu, a u petak Partizan.

Juce su ga zeleni solidno izvizdali kad ga je u boxu snimila kamera

• Like 1