Guru Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Genijalan je ovaj format u kome disfunkcionalne ekipe koje su uveliko digle ruke od sezone razvlačiš da na silu odigraju, pazi sad: 38 kola. To je ta revolucionarna ideja "više utakmica=više para", pošto je ovo definitivno nešto što ljudi žele da gledaju i što puni hale. 5
Losmi17 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jedva cekam derbi de la celafuto. Ako uopste budu na klupi do tada, dobre su sanse da ce biti katapultirani. Obojica. 2
texas Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago On 1/13/2026 at 8:04 PM, suptil said: Јел се Макаби поново враћа у Београд? Или ће у случају рата клубови из Израела бити елиминисани из ЕЛ? Bice eliminisani kao i do sada. Oni su gazde, nema tu mnogo zajebancije.
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 23 minutes ago, Volter said: Partizan poput Zvezde, užasna igra. Pre ce biti da smo mi odigrali poput Partizana.Izvini Voltere .
Markoss Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nikolica bas ne voli Partizan. Svaku priliku koristi da to pokaze.
Losmi17 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Duane bekcina. Nesreca za kkp sto je prvi sledeci 2 klase ispod. 1
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago @NikadProtivŽelimira pitao si na vasoj temi. 100-55 za Efes je bilo. 1
Igor_ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Losmi17 said: Duane bekcina. Nesreca za kkp sto je prvi sledeci 2 klase ispod. Cirkuzant obican. Nabije poene kad je vec sve reseno. Daleko je on od bekcine, sto ce pokazati njegova dalja karijera. 6
Thor Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ozbiljnije se igralo na pojedinim all star utakmicama, nego vcrs u 2.pol
Losmi17 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Igor_ said: Cirkuzant obican. Nabije poene kad je vec sve reseno. Daleko je on od bekcine, sto ce pokazati njegova dalja karijera. Sto ostali iz kkp nisu nabili te poene?
NikadProtivŽelimira Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, JPM said: @NikadProtivŽelimira pitao si na vasoj temi. 100-55 za Efes je bilo. 1
Igor_ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Losmi17 said: Sto ostali iz kkp nisu nabili te poene? To sto Wash radi vec mecevima je slika i prilika Partizana u kakvom je stanju. Nece taj videti teren kod nekog ozbiljnog trenera. 4
crni96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ako moze Sasari igrat fiba europe cup, mogu i ova nasa 2 ako ovako nastave. Smijesno.
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zvezda nije ni blizu ovakvog Partizana. Ne možemo u isti koš sa njima. 9
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, crni96 said: Ako moze Sasari igrat fiba europe cup, mogu i ova nasa 2 ako ovako nastave. Smijesno. Ek fiba ls i udri, barem za kkp
crni96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Zvezda nije ni blizu ovakvog Partizana. Ne možemo u isti koš sa njima. Vidit ćemo, naredne 3,4 tekme će pokazat dal je to tačno. Iskreno jedina razlika što ćemo mi gubit kulturnih -13 a oni -32. Iskreno meni je to poraz i jedno i drugo.
texas Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 18 minutes ago, Markoss said: Nikolica bas ne voli Partizan. Svaku priliku koristi da to pokaze. Kako ga caste vec godinama, tesko da je iznenadjenje
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Tex_Willer said: Ek fiba ls i udri, barem za kkp Svejedno je da li će im 100+ poena trpati Pao i Oli ili Vircburg i Levicki Patrioti.
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Stiletto said: Svejedno je da li će im 100+ poena trpati Pao i Oli ili Vircburg i Levicki Patrioti. Daj mi samo Dzikica pa će se sve videti.
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Tex_Willer said: Daj mi samo Dzikica pa će se sve videti. Zašto bi Džikić došao u klub koji nema para da ga plati?
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, crni96 said: Vidit ćemo, naredne 3,4 tekme će pokazat dal je to tačno. Iskreno jedina razlika što ćemo mi gubit kulturnih -13 a oni -32. Iskreno meni je to poraz i jedno i drugo. Pa ni te naredne 3 utakmice i da izgubimo (Iako mislim da ćemo dobiti makar jednu) mnogo smo daleko od ovakvog Partizana. Ova Zvezda je pobedila Fener, Monako, Real, Olimpijakos, Panatinaikos, Žalgiris. Od 9 ekipa ispred nas, nismo pobedili samo Valensiju i Hapoel koji nam dolazi kući. Raspored sad jeste težak, ali nakon toga nam dolaze ekipe iz donjeg dela tabele Dubai Makabi Efes Bajern Partizan Pariz + Fener i Hapoel kao najteži protivnici. Ne želim da se poredimo sa njima, nisam voleo ni kada je situacija bila drugačija, ali smo zaista daleko od ovakvog Partizana. I da, itekako je bitno da li je -40 i kusur ili neka pristojna košarka. Ovo je bilo neozbiljno, neprofesionalno..
Recommended Posts